REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCHIMB ACID DE REPLICI la ședința Consiliului Județean!

SCHIMB ACID DE REPLICI la ședința Consiliului Județean!

Replica API 19 aprilie 2019 | 00:00 391

Dispute în ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța, de vineri, 19 aprilie a.c., pe tema sumei alocate pentru organizarea Festivalului Berii, programat să se desfășoare în municipiul Constanța, în perioada 3 – 5 mai a.c.. Consilierii județeni PNL atrag atenția că 400.000 de lei pentru acest festival este prea mult, iar banii ar putea fi folosiți mai bine pentru Spitalul Județean pentru RAJDP sau pentru Centrul Școlar Albatros. Replică președintelui Marius Horia Țuțuianu a fost una acidă: „Nu toți au bani de Neversea, iar oamenii mai au nevoie de un mic o bere la 10 lei!”.

„Aruncăm sume de bani care nu au legătură cu Centrul Cultural. Festivalul nu are de ce să fie organizat în timpul campaniei electorale. Banii pot fi folosiți la spital, la RAJDP sau pentru centrul Albatros”, a subliniat consilierul județean PNL George Niculescu.

Răspunsul președintelui Marius Horia Țuțuianu a fost prompt: „Acest festival s-a făcut în fiecare an în aceeași perioadă, în același loc. Nu e vina noastră că a picat în campanie. Poate colegii de la PNL își permit să meargă la alte evenimente. Nu toți au bani de Neversea, și oamenii mai au nevoie de un mic și o bere la 10 lei”.

Petnru a mai scuti din suma alocată, consilierii județeni au arătat că pentru partea muzicală se poate apela la ansamblurile folclorice din județul Constanța. „Dacă le-ați solicita să vină la eveniment, nu ar trebui să mai plătiți zeci de mii de lei pentru nu știu ce cântăreț”, a adăugat consilierul județean George Niculescu.

„Nu trebuie să vă cânte dvs., că aveți bani și mergeți afară”, i-a răspuns Țuțuianu.

Prezentă la ședință, Doina Voivozeanu, directorul Centrului de Cultură Th. Burada, a afirmat: „Centrul poate organiza toate tipurile de evenimente. Noi avem pe categorii evenimentele, iar acesta este unul cultural. Noi nu intervenim în specialitatea dvs. Lăsați-mă să cred că știu cum se organizează un spectacol. Toate centrele culturală din țară fac la fel”. Consilierul George Niculescu a punctat : „Consumul de alcool este un act cultural?”, la care directoarea Voivozeanu a replicat: „Nu știu, întrebați Parlamentul!”.

Într-un final, proiectul a trecut de votul consilierilor județeni, astfel că Festivalului Berii îi vor fi alocați 400.000 de lei pentru organizare.

M.P.

Consilier judeţean PNL, împotriva Festivalului Berii: Invit la rațiune consilierii PSD, PMP și ALDE

Bola iar se ia de Palaz! `400.000 de lei din bani publici pentru 3 zile de băut bere, totul deghizat în eveniment cultural!`

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine e chinezul ala cu barba si in vesta?? Este adus din china???
0
0
Plin de betivi peste tot, de incompetenti si de inculti!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614