REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Schimb de replici între Eugen Teodorovici și Klaus Iohannis! Ministrul Finanțelor îi anunță sfârșitul: 'Sigur se va schimba președinția acestei țări'

Schimb de replici între Eugen Teodorovici și Klaus Iohannis! Ministrul Finanțelor îi anunță sfârșitul: 'Sigur se va schimba președinția acestei țări'

Replica API 1 decembrie 2018 | 01:07 299

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, a anunțat, joi seara, că va participa la parada de 1 decembrie, unde îl va saluta pe președintele Klaus Iohannis, în ciuda criticilor și deși crede că acesta nu va câștiga al doilea mandat.

„Sigur, bineînțeles, unde sunt locurile noastre ca invitați”, a afirmat Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, în cadrul unei intervenții telefonice la România TV, conform Mediafax.

Oficialul de la Finanțe a explicat și de ce a luat această decizie. „N-am niciun fel de problemă să discut cu oamenii, să fiu între oameni, că este normal să stăm să discutăm cu oamenii. Chiar dacă oamenii adresează vorbe mai puțin plăcute, stăm, discutăm. Aceasta este obligația noastră ca oameni politici: să stăm să discutăm cu oamenii, să îi facem să înțeleagă, că din acest Guvern nimeni nu dorește răul acestei țări. Din contră”, a mai spus Teodorovici.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!
1
0
ca se va schimba sau nu presedintele, ramane de vazut, categoric , dupa al doilea mandat ti se va indeplinii si dorinta, dar pana atunci voi, natie de hoti , borfasi, excroci, analfabeti, puscariasi, interlopi-veti ajunge- cu siguranta- dupa gratii
3
1
adica bun de nimic.Degeaba ai scoala daca esti imbecil ca om.
6
1
Va mai dau fasole cu ciolan gratis din parti ca prea aveti putere sa folositi tastatura.
5
2
ca pe niste coji de ou stricat.Mandatul 2 il ia si daca nu candideaza asa de populari sunteti voi tembelii din jurul puscariasului din teleorman.
11
4
o sa vedeti ce muie va luati voi pesedeii de la lume !!! Muie cu cacat orlando tiganu, muie dragnea, muie pesede !!!
12
5
daca nu ai nicio problema sa discuti cu oamenii, atunci de ce le infigi cutitul pe la spate- sunt lucruri cre se bat cap in cap
9
1
Daca i pui niste cornite de ren traditionale de craciun din comert si un nas rosu de burete stil clovn,il imbraci in verde si il legi la sania lui Mos Craciun primul REN in fruntea celor 6 poti sa juri ca el e RUDOLPH.In fotografia de mai sus doar ce isi daduse jos costumul de ren,din pacate nu reuseste sa iasa din personaj
11
2
mai schimba si te peruca prostule .tiganul asta este trimis in fata pt a distrage atentia de la nenorocirile ce se intampla in tara .
12
1
du-te ba prostule in ma-ta si ia-l si pe jegul de Dracnea cu tine!
13
5
Daca babalaul de Iohannis va avea contracandidati niste scursuri din USR,un Ciolos sau asa ceva,va avea sanse sa castige un nou mandat,din cauza ca romanii vor alege pe cel mai putin rau dintre rai,ca si pana acum. Ca partied insa,PDL-ul vopsit in PNL si USR-ul nu vor avea sanse,pentru ca sprijina tot ce inseamna violentele grave,subcultura si tradarea de tara si se sprijina mult pe actiunile derbedeilor din hoardele sorosiste.
4
15
Prezicatorule,te vezi in guvern pana la moarte! Ai primit mostenire titlul de mnistru,infoiatule! Vezi ca scara are trepte dar daca faci o miscare gresita iti rupi gatul.Te-ai luat de ciubuc, ai ceva cu cei care lucreaza afara, acum ai vedenii si despre presedintie. Daca taceai, filozof ramaneai.
16
4
Asta a dat lcm la psd hahaha
10
1
SERIOOOOOOS............S-o crezi tu papagalule
18
3
futute-n gura de jigodie. Cum ar fi sa-ti justifici averea scirba...
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102