REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Schimb dur de replici Băsescu - Cristian Tudor Popescu. Fostul preşedinte: CTP, un ţârcovnic piţigăiat plin de ifose

Schimb dur de replici Băsescu - Cristian Tudor Popescu. Fostul preşedinte: CTP, un ţârcovnic piţigăiat plin de ifose

Replica API 12 iunie 2017 | 00:23 446

Un schimb dur de replici a avut loc pe Facebook între fostul preşedinte Traian Băsescu şi Cristian Tudor Popescu. Traian Băsescu l-a numit pe jurnalist "un ţârcovnic piţigăiat", plin de rahat (el o spune despre el) şi de ifose, la rândul său, C.T :Popescu numindu-l "manipulator murdar", vorbitor de "băsic ingliş", care "emană duhoare de dihor securisto-comunist" şi este protector al hoţilor şi mai ales al "hoaţelor cu tupeu". Conform lui Popescu, atacul lui Traian Băsescu a fost provocat de afirmaţiile sale cu privire la vizita preşedintelui Iohannis la Washington, "primul preşedinte al României care vorbeşte o engleză civilizată şi nu miroase a comunisto-securist".

"Îngrozitor! Meciul Simonei Halep, la Roland Garros, este comentat pe PRO TV de un ţârcovnic piţigăiat, plin de rahat (el o spune despre el) şi de ifose, de teapa lui CTP. Cum o fi ajuns PRO TV atât de îngăduitor cu o mizerie care nu poate fi apropiată de sportul alb?" a scris Băsescu, sâmbătă, referindu-se la afirmaţii ale lui Cristian Tudor Popescu conform cărora se simte "mânjit" de fecale din cap până-n picioare având în vedere comportamentul lui Traian Băsescu, ales de două ori preşedinte al României. Reacţia jurnalistului fusese determinată de clemenţa solicitată de fostul şef al statului pentru femeile condamnate.

"A trebuit să butonez telecomanda şi să urmăresc meciul pe un canal european, unde meciul dintre Simona şi Ostapenko era comentat de specialişti adevăraţi şi nu de panarame care încearcă să-şi salveze reputaţia, lipindu-se de o campioană", a mai scris Traian Băsescu, într-o postare ulterioară, el exprimându-şi speranţa că "CTP-ul nu va comenta şi meciul de fotbal Polonia - România, chiar dacă se pricepe la toate".

Mai mult, în răspunsul la comentariul unui utlizator csare îl întreba dacă nu cumva i-a spart cineva contul, sugerând că limbajul este prea dur, şi-a explicat atitudinea: "Nu mi-a spart nimeni contul dar acest CTP (care la mineriadă îi înfiera pe intelectualii ce nu erau de acord cu minerii şi care prin 2005 mă lingea), mai acum câteva săptămâni a scris că se "simte mânjit cu rahat" de mandatele mele. Eu nu cred că are dreptate, dar dacă se simte cum a spus, am zis să-l ajut".

Cristian Tudor Popescu i-a răspuns într-un Post Scriptum la postarea în care o elogia pe Simona Halep, criticându-i dur pe cei care s-au grăbit să o insulte după ce a fost învinsă la Roland Garros.

"Eram conştient, când am acceptat invitaţia ProTV de a comenta în direct finala, că, dacă Simona pierde, lăturile mă vor lovi şi pe mine. Pe lângă cretinetzi şi netandertali, arătându-se, în premieră absolută, interesat de tenis, fostul preşedinte Băsescu îmi aruncă un şir de injurii bazate pe niciun argument, în legătură cu calitatea mea de comentator de tenis. Face o mică pauză şi apoi mai scrie pe Facebook: „Sper că CTP-ul va comenta şi meciul de fotbal Polonia-România, dacă se pricepe la toate”. Dl Băsescu, aşa cum a procedat când mă acuza, fără să clipească, cum că aş fi lucrat la Scânteia, fără a se interesa în legătură cu faptul că n-am lucrat nicio zi, în niciun ziar, înainte de `89, nu are minima decenţă să se informeze că subsemnatul refuz să comentez fotbal de mulţi ani de zile, de când am propus desfiinţarea echipei naţionale. Pe manipulatorul murdar îl preocupă doar să arunce asupra mea şi previzibila înfrângere a băieţilor care dau cu piciorul în minge cu tricolorul pe ei", îşi începe jurnalistul postarea, adăugând: "Are treabă cu sportul T. Băsescu, cât am eu cu mitropolia".

În ceea ce priveşte tenisul şi comentariul de tenis, Cristian Tudor Popescu afirmă ironic că este dispus să accepte că Băsescu este un fin specialist, iar el un ignorant, scrie News.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
.....unul mai curva decat celalalt . In cazul de fata popescu tudor si-a batut joc de spectatori . Pensionarule , ai uitat de norocul lui halep in sf si semi-finale ? jelena i-a dat clasa , sa pui atatea mingi pe tusa nu e noroc e stiinta . De ce nu esti obiectiv MOS TUDOR ?
1
0
basescu trebuie bagat pe viata la puscarie dar cu niste zdrente puse de el pe functii ce nu vor sa plece crezadu-se statul si gandesc ca au voie sa faca ce vor ca si cretinu base,pana justitia nu vrea sa-si asume raspunderea de drept si sa inceapa curatenia mafiei create, nu stiu pana cand jigodiile as mai pot face de cap !
5
0
Stiti care e paradoxul? Amandoi au dreptate!!!
4
1
Basescu daca nu-si creaza un conflict cu cineva, nu are liniste. Asta este firea lui, nu te poti supara pe el. Dar te poti caca in gura lui. Plm.
3
0
Care este vaporul tau, ca Basescu a matrasit peste 300 de vapoare, toata Flota Comerciala a Romaniei , si...mai e o treba, daca-l dai la apa si rechinii mor daca-l musca pe Nostradamus de Romania.
3
1
Panaramele comentatoare au fost CTP si mihai mironica.Basescu,a vrut sa dea in CTP cu laturi si l-a umplut de respect rahatit pe mironica!
3
0
Calitate si rafinament
2
1
Basescu este o epava ! Nici macar de salupa cu care ajungea la panarama de Udrea , in noptile fierbinti din Bucuresti . Este o epava de barca monoxila ! Acea barca scobita de stra-stra-stramosii nostri in zorii existentei lor . Acum , nu mai poate sa conduca nici macar o barca de hartie si nici macar propria gura , propriile cuvinte . O hahalera ! Daca il aveam pe vaporul meu ,il aruncam in mijlocul oceanului la rechini ...
6
3
ce mai latra javrele una la cealalta!!!
9
0
Sunt doua scursuri jalnice si unul si celalalt! Doi manipulatori ordinari, care au trait foarte bine pe spatele acestei tari!
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367