REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Schimbare la şefia Penitenciarul Poarta Albă. Alarmă la 4 dimineaţa pentru discursul de despărţire!?!

Schimbare la şefia Penitenciarul Poarta Albă. Alarmă la 4 dimineaţa pentru discursul de despărţire!?!

Replica API 26 iunie 2018 | 00:00 303

Schimbări la conducerea Penitenciarului Poarta Albă. Începând de luni, 25 iunie a.c., unitatea de detenţie din judeţul Constanţa are un nou director general, după ce comisarul şef de penitenciar Florentin Muscalu a ieşit la pensie. Funcţia a fost preluată, interimar, de directorul adjunct de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială, comisar de penitenciare Emilia Topală.

Comisarul Florentina Muscalu a ieșit la pensie, iar vocile „răutăcioase” ale sindicaliștilor spun că ți-a ținut discursul de despărțire într-un cadru ... mai puțin obișnuit: în contextul unei alarme date la ora 4,00 dimineața!

„Directorul Muscalu de la Penitenciarul Poarta Albă alarmează unitatea la 04:00 ca să țină un discurs de despărțire. O ultimă nesimțire, cum ar fi.

Azi dimineață (vineri, 22 iunie a.c.) la ora 04.00 alarmă la Penitenciarul Poarta Albă. Nu, n-a fugit niciun deținut. Nici nu s-a prăbușit vreun gard peste adjunctul Bănuță. Directorul Muscalu, după un mandat lipsit de orice inițiativă, se retrage din activitate și a simtit nevoia să se adreseze efectivului la așa o oră matinală. Un discurs penibil încheiat militărește, de către un jenant care se pensionează și dânsul de frica controalelor.

Iată că s-a terminat și cu visul de preamărire și cu dorința de a fi închestorit. N-a fost nevoie decât de o vizită de pe la ANP și niscai terfeloage prost scrise găsite prin ascunzișurile penitenciarului cu pricina pentru a-l determina pe acest nimeni cu ifose să se retragă din activitate”, a punctat Sorin Dumitrașcu, reprezentant al Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Se impune precizat că alarma respectivă era programată din urmă cu trei luni, fiind una din procedurile normale pentru testarea timpului de reacție și nu a fost organizată de directorul Muscalu pentru a-și anunța ieșirea la pensie. Acesta doar a ținut un discurs, în cadrul respectiv.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acolo , la Poarta Alba , ar trebui impuscati , mai intai toti detinutii , apoi toti coruptii din conducere ... Restul , ar trebui obligati sa se intoarca la plug si secera ...
0
0
Dinca d ce a demisionat si sa retras . Coruptie mare acolo
0
0
Banunta,ia spaga de multi detinuti,si baga droguri pe sectia 5,colinceanu ai tine tira.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218