REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Schimbare la șefia Penitenciarul Poarta Albă. Alarmă la 4 dimineața și...discursul de despărțire al fostului director!

Schimbare la șefia Penitenciarul Poarta Albă. Alarmă la 4 dimineața și...discursul de despărțire al fostului director!

Replica API 25 iunie 2018 | 00:03 473

Schimbări la conducerea Penitenciarului Poarta Albă. Începând de luni, 25 iunie a.c., unitatea de detenție din județul Constanța are un nou director general, după ce comisarul șef de penitenciar Florentin Muscalu a ieșit la pensie. Funcția a fost preluată, interimar, de directorul adjunct de Educație și Asistență Psihosocială, comisar de penitenciare Emilia Topală.

Comisarul Florentin Muscalu a ieșit la pensie, iar vocile „răutăcioase” ale sindicaliștilor spun că ți-a ținut discursul de despărțire într-un cadru ... mai puțin obișnuit: în contextul unei alarme date la ora 4,00 dimineața!

„Directorul Muscalu de la Penitenciarul Poarta Albă alarmează unitatea la 04:00 ca să țină un discurs de despărțire. O ultimă nesimțire, cum ar fi.

Azi dimineață (vineri, 22 iunie a.c.) la ora 04.00 alarmă la Penitenciarul Poarta Albă. Nu, n-a fugit niciun deținut. Nici nu s-a prăbușit vreun gard peste adjunctul Bănuță. Directorul Muscalu, după un mandat lipsit de orice inițiativă, se retrage din activitate și a simtit nevoia să se adreseze efectivului la așa o oră matinală. Un discurs penibil încheiat militărește, de către un jenant care se pensionează și dânsul de frica controalelor.

Iată că s-a terminat și cu visul de preamărire și cu dorința de a fi închestorit. N-a fost nevoie decât de o vizită de pe la ANP și niscai terfeloage prost scrise găsite prin ascunzișurile penitenciarului cu pricina pentru a-l determina pe acest nimeni cu ifose să se retragă din activitate”, a punctat Sorin Dumitrașcu, reprezentant al Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Se impune precizat că alarma respectivă era programată din urmă cu trei luni, fiind una din procedurile normale pentru testarea timpului de reacție și nu a fost organizată de directorul Muscalu pentru a-și anunța ieșirea la pensie. Acesta doar a ținut un discurs, în cadrul respectiv.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca tot a dat desteptarea zic la 4 puteau sa ne faca si cite o felatie.dar nu a fost sa fie poate poate cu proxima ocazie.
1
0
Bine ca a iesit la pensie conu Florin, ca numai el o agudea pe gaborita Monica, aia venita de la Giurgiu!
4
1
alarma respectiva era programata din urma cu trei luni, fiind una din procedurile normale pentru testarea timpului de reactie si nu a fost organizata de directorul Muscalu pentru a-si anunta iesirea la pensie
1
4
Deces anticipat
2
0
Pt cine nu stie aceasta alarma costa o gramada de bani din buzunarul public intrucat orele suplimentare pierdute la serciciu trebuiesc platite,asa ca.....
5
0
emilia topala a fost promovata de dumneavoastra la craiova ,felicitari!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102