REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Schimbări de șefi în Inspectoratul de Poliție Constanța

Schimbări de șefi în Inspectoratul de Poliție Constanța

Replica API 4 septembrie 2018 | 00:33 489

Schimbări la nivelul conducerilor unităților de poliție din județul Constanța. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, începând cu data de 1 septembrie a.c., la nivelul inspectoratului au avut loc mai multe numiri și împuterniciri pe funcție.

Astfel, comisarul șef de poliție Manuel Lalu, care în ultimele șase luni a fost împuternicit la conducerea Serviciului de Acțiuni Speciale a preluat, de la 1 septembrie a.c., conducerea Serviciului de Investigații Criminale. Și pe această funcție este numit tot împuternicit, pentru o perioadă de șase luni.

La Secția 1 Poliție Constanța a fost numit împuternicit, pentru șase luni, subcomisarul Aurelian Boboc, care în ultimele șase luni a asigurat interimatul la șefia Secției 5 Poliție.

La conducerea Secției 1 Poliție Rurală Constanța a fost împuternicit, pe o perioadă de șase luni, comisarul șef Ovidiu Dragomirescu.

La Secția 5 Poliție Constanța se întoarce, în funcția de șef, comisarul șef Răzvan Mocanu – care a obținut funcția în urma unui concurs, dar care în ultimele șase luni a fost împuternicit la șefia Secției 1 Poliție. Adjunctul său este, de la începutul lunii septembrie a.c., subinspectorul de poliție Ginel Cristea.

La Poliția Năvodari a fost împuternicit șef, pe o perioadă de șase luni, subcomisarul Vasilică Ivan, iar la Poliția Mangalia s-a întorc comisarul șef Cristian Popescu, care în ultimele șase luni a fost împuternicit la conducerea Serviciului de Investigații Criminale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai laba trista de gabor aspirant, daca l-ai identificat inseamna ca stii si unde sa-l gasesti deci te duci direct la ala daca ai sange in pix. dar ce te faci daca ala chiar e tactu ? faci exact ce ti-a zis 23:28 adica ii sugi pwla in continuare!
1
0
Politia a ajuns ca in Calabria si Sicilia.Politistii sunt numiti in functii de mafia politica.Ei apara sefii vremelnici nu populatia.
4
0
Acum ii sugi pwla.L-ai identificat si ai vazut ca e tac-tu.Nu-i nimic,ii sugi pwla in continuare.
3
0
Ghertoiule, in spatele tastaturii esti bun, vrei sa pari interlop si smardoi, dar ce nu stii tu este ca am reusit sa te identific si cand o sa te prind iti rup mana cu care tastezi si o sa ti-o infig in cwr, de la cot in jos, gunoiule
4
9
unde proxenetii sar cu miile de spagi nu se face rotirea cadrelor?.Sa mai ia si altii spagi grase in mii de euro de la Piron,Gazanu,Ruginitu,Iarnutac,Lefterica si alti ciortani miliardari ai orasului?.Ce viata este la Cernavoda unde politia este la degetul mic al rechinilor...
8
1
Si politia medgidia ce face?
4
1
Vezi ca-i ma-ta infipta-n pula in parcarea subterana de la City Park. Fugi repede ca urla ca disperata si iar pica tavanele de la magazine.
2
3
garcioi shpagari si tupeisti ce sunteti, o sa va luam gatul cu briciul ruginit in mortii mamii voastre de cacati jegosi dar intai o sa va punem sa ne pupati talpile si sa ne beti pisatul si dupa aia o sa va macelarim famiile in fata voastra iar inainte sa crapati o sa ne multumiti ca am fost asa de generosi cu voi bai boraturi securisto bolsevice
4
10
vine inapoi protector lu druga si clica lui de traficanti de droguri
4
0
Daca tot se face rotirea cadrelor,lasati-i acolo 3-5 ani sa stie cu ce se mananca departamentul respectiv, asa nu au timp nici sa- si cunoasca colegii, ce sa mai vorbim de dosare!
15
0
cand au timp oamenii acestia sa finalizeze dosarele tinute la sertar? Un aclcul simplu arata ca nici macar nu au timp sa le frunzareasca, apoi sunt mutati in alta locatie, alt birou, alte sertare pline cu dosare. Si uite asa isi fac infractorii de cap. Impreuna cu ei.
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218