REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Schimbări în acționariatul firmei care administrează CLUBUL Nuba din Mamaia

Schimbări în acționariatul firmei care administrează CLUBUL Nuba din Mamaia

Replica API 17 martie 2021 | 15:13 17591

Renumitul club Nuba din Mamaia, care funcționează pe societatea SC Isna Entertainment Mamaia SRL, s-a aflat, în ultimele luni, în centrul unor scandaluri după ce a sfidat măsurile aflate în vigoare pentru prevenirea coronavirusului, organizând petreceri pe bandă rulantă. Așa se face că societatea a strâns în palmares de procese verbale pe care acum le contestă în instanță. Dar iată că asociații nu au numai probleme cu legea, ci și între ei înșiși. Sau, cel puțin așa pare! Unul dintre ei a decis să se retragă din acționariat, iar administratorul, Alexandru Ștefan Nanu, fiul primarului din Cornu, Prahova, a fost schimbat din funcție. Oare, flacăra… iubirii începe să se stingă?!

Alexandru Nanu, Jean Sasu și Alin Negulescu; sursa foto: businessmagazin

Firma din Dubai s-a retras din societate

În ultima perioadă, au avut loc schimbări majore acționariatul societății care deține clubul de fițe Nuba din Mamaia. Pe 22 ianuarie 2021, a avut loc Adunarea generală a asociaților societății Isna Entertainment Mamaia SRL. La ședință au participat acționarii Jean Sasu, Emilian Negulescu, ambii din București, Deinde Consulting DWC-LLC, cu sediul social în Dubai, Alexandru Ștefan Nanu, din Câmpina.

Aceștia au hotărât cesionarea, de către asociatul Deinde Consulting DWC-LLC, firma din Dubai, a tuturor părților sociale, deținute în societate, către asociatul Danifeld-Avram Raluca. În urma cesionarii, structura capitalului social este următoarea: Danifeld-Avram Raluca deține 8 părți sociale, cu un aport de 80 lei și participă deplin 34%, atât la beneficii cât și la pierderi; Emilian Negulescu-5 părți sociale, cu un aport de 50 lei și participa deplin 22%, atât la beneficii cat și la pierderi; Jean Sasu-5 părți sociale, cu un aport de 50 lei și participă deplin 22%, atât la beneficii cât și la pierderi și Alexandru Ștefan Nanu, care deține 5 părți sociale, cu un aport de 50 lei și participa deplin 22%, atât la beneficii cât și la pierderi.

Alexandru Ștefan Nanu, fiul primarului din Cornu, nu mai este administratorul societății

Însă, înainte ca aceste modificări să aibă loc, s-a decis schimbarea administratorului societății. Așa se face că Alexandru Ștefan Nanu a fost înlocuit de Jean Sasu.

Alexandru Ștefan Nanu, fiul primarului din Cornu

Alexandru Ştefan Nanu este un nume cu notorietate. El a fost între 2014-2015 consilier personal al directorului Agenţiei Naţionale pentru Turism şi vicepreşedinte TSD Prahova. Este fiul primarului din Cornu, judeţul Prahova şi, la Ploieşti, este cunoscut pentru relaţia de prietenie cu fostul deputat PSD, Vlad Cosma.

Alin Negulescu deține și restaurantul Breeze

Cât despre Alin Negulescu, partenerul său de afaceri, şi-a început activitatea în HoReCa în 2002, cu un concept de cafenea, restaurant şi club, dispuse pe trei niveluri în aceeaşi clădire, operate sub numele de Tempo. Acesta deţine în portofoliu, pe lângă unităţile Nuba, restaurantul Argentine şi cafeneaua Bourbon Cafe din centrul comercial Băneasa, restaurantul de pe litoral Breeze.

Jean Sasu a lucrat în domeniul financiar

Jean Sasu, cel de-al treilea asociat, a avut o carieră de 10 ani în domeniul financiar, deținând funcția de director de sucursală, la mai multe bănci, printre care Marfin Bank şi Volksbank.

Jean Sasu

Clubul, ridicat în locul Cabo Beach, al lui Răducu Mazăre

Clubul Nuba este ridicat pe locul unde fiul lui Radu Mazăre a avut beach-barul Cabo Beach. Mazăre a administrat plaja din dreptul clubului NUBA începând cu 2013 și până în 2017. Investiţia tinerilor Jean Sasu, Emilian Negulescu şi Alexandru Nanu a costat 2 milioane de euro.

UPDATE:

Alin Negulescu, unul dintre patroni, spune că nu există niciun scandal

În urma publicării articolului, unul dintre patronii clubului Nuba, Alin Negulescu, a precizat faptul că nu există niciun scandal între asociați, confirmând modificările survenite la nivelul acționariatului.

”Într-adevar, s-a modficat structura actionaraitului, unul din actionari ieșind și intrând o persoana fizică, iar unul din adminstratori care este si actionar în continuare (Alexandru Nanu) a cedat pozitia de admistrator altui actionar (Jean Sasu)”, a declarat Alin Negulescu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iulia sly se fute acolo !
4
1
Ati uitat de Razvan Iacob.
8
0
Felicitari la acel comentariu
0
0
Si unde e scandalul?
3
1
a furat dar a si facut... Cea facut ma retarzilor? Ne a furat un oras intreg si voua, idiotilor v a dat caravene si plimbari cu vaporasul, ti ai drek de retarzi, ati votat un smecher
31
3
Sunteti praf rau, ati dat vestea vestilor. S a schimbat un adminstrator cu un alt asociat din ce inteleg din articol. Ce sa zic, o veste care zguduie Litoralul.......
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102