REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Şcoala Spectrum - drept la replică

Şcoala Spectrum - drept la replică

Replica API 14 octombrie 2016 | 00:10 542

Poziţie

Poziţie

Drept la replică din partea Şcolii Gimnaziale Spectrum Constanţa la articolul „DEZASTRU la Spectrum. Cadre didactice nepregătite şi care umilesc copiii!”:

„În legătură cu articolul publicat în data de 13 octombrie 2016, în cotidianul Replica, vă informăm că acest articol conţine numeroase informaţii care nu corespund realităţii şi pentru care nu a fost solicitat un punct de vedere oficial din partea conducerii şcolii. Precizăm că au fost retraşi doi elevi din Şcoala Spectrum Constanţa, de la începutul anului şcolar, şi că nu există plângeri transmise în mod oficial conducerii şcolii privind comportamentul doamnei învăţătoare.

Niciun părinte nu ne-a sesizat până în prezent că există probleme privind atitudinea sau metodele de predare folosite de doamna învăţătoare de la clasa a III a.

Suntem deschişi dialogului cu părinţii, aşa cum am fost întodeauna la Şcoala Spectrum Constanţa, dar nu acceptăm ca munca a zeci de cadre didactice, rezultatele extraordinare obţinute de elevii noştri la numeroase concursuri şi competiţii, să fie afectate de articole de presă care se bazează pe acuzaţii neasumate şi pe informaţii care nu corespund realităţii.

Menţionăm totodată că, deşi am fost deschişi întotdeauna dialogului cu reprezentanţii mass-media, niciun reporter de la cotidianul Replica nu ne-a contactat pentru a ne solicita punctul de vedere şi , prin urmare, articolul publicat este lipsit de echilibru deoarece nu prezintă şi poziţia oficială a Şcolii Spectrum Constanţa”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici o sesizare nu este luata in seama de conducerea scolii La lb romana au pus o profesoara de turca venita de la lic International,care nu a predat niciodata romana,aterizata peste noapte la acesta disciplina si care ,saraca de ea,habar nu are de nimic;"renumitul"Moroianu la matematica ,alta calamitate care la ore nu face mai nimic si are grija ca la meditatii sa aiba grupe de zece elevi care nu inteleg nimic nici acolo;cea de fizica,vai de steaua ei,tipa si urla nonstop ca sa nu mai spunem de prof de engleza turc scelerat si el; DEZASTRU este cuvantul definitoriu ptr calitatea sc Spectrum
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102