REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Scrisoare anti-Dragnea. Rădulescu: Au nişte interese personale

Scrisoare anti-Dragnea. Rădulescu: Au nişte interese personale

Replica API 19 septembrie 2018 | 20:58 206

Deputatul Cătălin Rădulescu a lansat un atac dur la adresa susținătorilor scrisorii îndreptate împotriva liderului PSD Liviu Dragnea, conform dcnews.ro.

„O privesc pe de o parte cu silă, pe de altă parte cu îngrijorare, criticând neconduita şi atitudinea nestatutară a colegilor, care transmit astfel de scrisori publice.

„Am văzut că se poziţionează o parte că discuţiile vizavi de abuzurile care s-au făcut în justiţie au adus scăderea în sondaje, ceea ce mi se pare o aberaţie incredibilă. Discută colegi care până acum aveau dosare”, spune deputatul PSD, conform Digi 24.

"Ne bagă pe toţi în aceeaşi oală"

„Disputa asta e publică, e urâtă, ne bagă pe toţi în aceeaşi oală. Totuşi, dintre oamenii ăştia nu suntem chiar... eu sunt medic chirurg, nu toţi suntem tractorişti care am ajuns vicepremieri sau eu ştiu, electricieni care am ajuns miniştri. Facem unii parte şi din familii burgheze sau semi-burgheze de pe vremuri, suntem intelectuali, nu poţi să bagi chiar pe toată lumea într-o oală şi toate mizeriile astea să se răsfrângă asupra noastră, a tuturor, din cauza unora care au nişte interese personale. Eu nu mai înţeleg ce interese au colegii mei, ca să-l dăm jos pe Dragnea? Aşa şi, dacă-l dăm jos pe Dragnea, ce se va întâmpla?”, a mai spus social-democratul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar omul cu fatza de vacar , acest tzaranoi din Beidaud , fagadau , cum joaca...?!? Mai vrea sluga mascariciului dereglat psihic mazare , inca un mandat pentru prostii din Cta ?!?
0
0
auzi la el, se trege din familie de pekinezi
4
1
Este in starea actuala din cauza celor ca tine Radulescule, lumea si-a pierdut increderea din cauza ineptiilor debitate de personaje ca tine. Cainele meu e mai destept ca tine, sa-ti fie clar!
7
1
Uite cum batjocoreste limbriciul asta clasa muncitoare zi mishule ceva acum
8
1
Radulescu este un exemplar rar:coeficientul sau de inteligenta are semnul minus in fata.Pupa-l pe Dragnea pe posterior in continuare!
7
1
Radulescu este un Idiot !
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218