REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Scrisoarea candidatului PMP la Senat, Constantin Dorel Onaca, pentru constănţeni

Scrisoarea candidatului PMP la Senat, Constantin Dorel Onaca, pentru constănţeni

Replica API 5 decembrie 2016 | 15:43 466

Constantin Dorel Onaca

„Constănţenii mei dragi,

În 2008 am ales să nu mai fac politică şi am asistat de la distanţă la toată bătaia de joc la care a fost supusă Constanţa şi Judeţul Constanţa de către aşa-zişii politicieni ai ultimilor opt ani. De-a lungul timpului, am participat la salvarea a sute de nave şi a mii de marinari aflaţi în pericol pe toate mările şi oceanele lumii. Am trecut prin situaţii greu de descris şi de imaginat, dar am reuşit să ajungem cu toţii întregi, acasă. Am fost mereu în prima linie, niciun pericol nu m-a făcut să mă dau la o parte. Nici acum nu mă voi da la o parte, când Constanţa şi Judeţul Constanţa trebuie reprezentate cu demnitate. Am 51 de ani, şi sunt în slujba constănţenilor de când mă ştiu. Imediat după absolvirea Liceului de Marină Comercială din Constanţa am fost îmbarcat pe nave maritime comerciale, iar doi ani mai târziu, după stagiul militar, am devenit scafandru autonom în cadrul IEFM NAVROM Constanţa. În 1989 am devenit şeful scafandrilor de luptă, activând în Insulele Las Palmas, iar din 1990 am condus Societatea de Scafandri şi Salvări Maritime „ONACVA”.Mi-am început cariera politică în anul 1996 când am fost ales deputat şi am devenit secretarul Comisiei de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională. În perioada 2000- 2008 am fost senator, am fost preşedintele Delegaţiei Permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră, am fost chestor al Senatului şi preşedintele Comisiei Economice a Senatului României. Am învăţat foarte multe în ultimii ani, în care am fost aproape de preşedintele Traian Băsescu, tot un constănţean de-al nostru… Chiar dacă am fost în cele mai primejdioase locuri de pe pământ, am învăţat că bătăliile cele mai grele sunt cele politice. Ca şef al cabinetului Preşedintelui României, am văzut şi am înţeles multe din adâncurile politicii româneşti şi nu numai. Multe dintre supărările şi nemulţumirile dumneavoastra sunt şi ale mele. Atât eu, cât şi domnul preşedinte Traian Băsescu, ne dorim ca judeţul nostru de suflet, Constanţa, să fie cu adevărat reprezentat în Parlamentul României. Tocmai de aceea venim în faţa dumneavoastră cu o echipă care ştie şi poate să vă facă viaţa mai bună.

Judetul Constanţa poate şi trebuie să fie una dintre cele mai prospere zone din Europa pentru că aici sunt îndeplinite toate condiţiile. România nu trebuie „salvată”. România este o ţară sigură. România trebuie guvernată!

PMP îl propune pentru funcţia de prim-ministru al României pe domnul preşedinte Traian Băsescu.

Al dumneavoastră,

Dorel-Constantin ONACA,

Secretar General PMP

Candidat pentru Senat în Circumscripţia 14, judeţul Constanţa”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102