REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scuarul de pe bulevardul Mamaia, transformat în parcare. Oamenii lui Dancu ridică din umeri!

Scuarul de pe bulevardul Mamaia, transformat în parcare. Oamenii lui Dancu ridică din umeri!

Replica API 4 iunie 2014 | 00:00 236

În Mamaia şi nu numai, şoferii şi pietonii nemulţumiţi sunt îndrumaţi să facă reclamaţii la... Poliţia Locală

În Mamaia şi nu numai, şoferii şi pietonii nemulţumiţi sunt îndrumaţi să facă reclamaţii la... Poliţia Locală

Şoferii nu ezită să încalce legea când vine vorba să parcheze într-un loc convenabil. Nu este ceva tabu ci, mai degrabă, o practică destul de întâlnită în urbea de la malul mării. Numai că, din nefericire, din pricina acestor şoferi, au loc accidente teribile. Aşa s-a întâmplat şi în seara de 2 iunie, când patru maşini au intrat în coliziune din pricina maşinilor parcate pe scuar.

Bulevardul Mamaia este locul unde, după cum susţin constănţenii, va fi jale pe timpul verii, şi asta pentru că deja lucrurile nu stau bine. Este vorba despre şoferii grăbiţi şi comozi, care îşi lasă maşinile parcate pe scuarul ce împarte bulevardul Mamaia în două şi, din cauza cărora, vizibilitatea participanţilor la trafic este redusă practic la zero. Aşa s-a întâmplat şi în seara de luni, 2 iunie, când un autoturism a vrut să întoarcă, pentru a schimba sensul de mers însă, cum nu avea vizibilitate, nu a văzut un autoturism ce se deplasa regulamentar, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a ricoşat în alte două parcate, fiind provocat un adevărat haos, circulaţia rutieră în respectivul segment de drum fiind dată peste cap. Chiar dacă nu au fost victime, pagubele autovehiculelor sunt semnificative. "Aşa se întâmplă mereu în acea zonă din pricina maşinilor parcate pe scuar. Când vrei să întorci, nu vezi nimic. Dar la vară va fi şi mai şi. Şi asta pentru că Poliţia Rutieră condusă de Constantin Dancu nu îşi face treaba", a declarat, pentru "Replica", un constănţean. De cealaltă parte, poliţiştii de la Rutieră "s-au spălat pe mâini" de situaţie, indicând Poliţia Locală, care are, mai nou, atribuţii în gestionarea situaţiilor din Mamaia, precum cea mai-sus descrisă. "Este, mai degrabă, vorba de ordine publică, unde este sectorul Poliţiei Locale", au motivat poliţiştii rutieri lipsa de reacţie. Menţionăm că Daniel Bratu, şeful Poliţiei Locale nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Însă, revenind la Poliţia Rutieră, de menţionat că, în cursul zilei de ieri, serviciul a fost apelat de un cetăţean care avea de semnalat o altă parcare neregulamentară - un autoturism lăsat pe trotuar, "buză în buză" cu trecerea de pietoni -, de data aceasta în oraşul Constanţa. Şi de această dată, apelul a fost redirecţionat, către Poliţia Locală!

Liliana CHIRU, Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614