REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Scupra, despre reţeaua de canalizare din Poiana: „Sunt lucruri care se fac în timp”

Scupra, despre reţeaua de canalizare din Poiana: „Sunt lucruri care se fac în timp”

Replica API 28 decembrie 2015 | 00:00 872

George Scupra

Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, a anunţat că proiectele ce vizează reţeaua de apă şi cea de canalizare din satul Poiana sunt în curs de soluţionare şi că după ce aceste se vor fi încheiat, se va putea vorbi şi despre asfaltarea străzilor din sat. „Reţeaua de apă este învechită şi reţeaua de canalizare nu există, dar important e că există proiectul de reabilitare a reţelei de apă şi cel privind reţeaua de canalizare. Le-am depus deja la RAJA, avem deja semnat actele, s-a aprobat în şedinţa trecută de Consiliu Local şi acest proiect. Din primăvară, cel mai probabil vom începe şi această lucrare.Sunt lucruri care se fac în timp. E nevoie să avem şi răbdare”, a spus Scupra.

„Dacă în 25 de ani după Revoluție, din diverse motive, Consiliul de Administrație nu și-a îndreptat atenția către această localitate și spre acest sat, iată că vine momentul când putem vorbi despre proiecte ample, de utilități publice. Sigur că ceea ce se dorește este ca în satul Poiana să putem vorbi și despre asfalt în cel mai scurt timp. Dar toate la timpul lor! Dar, cu siguranță, după ce vom finaliza proiectele anterior menționate, rețeaua de canalizare, rețeaua de gaze, vom putea discuta despre asfaltare. Nu poți să te gândești la asfalt când n-ai toate utilitățile. Nu poți să vii să torni asfalt pe diverse străzi, să arunci banii și să te trezești că nu e apă, nu e canalizare, nu sunt gaze ș.a.m.d. Sunt proiecte la care țin”, a mai precizat primarul.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369