REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se amenajează centrul comunei Cogealac

Se amenajează centrul comunei Cogealac

Replica API 22 septembrie 2017 | 00:00 320

Până la sfârşitul anului, în comuna Cogealac vor fi asfaltaţi 10 kilometri de drum. Lucrările pe străzile prinse în proiectul de asfaltare sunt în diverse stadii – de la săpături pentru scoaterea pământului şi până la turnarea celui de al doilea strat de asflat. În afară de acest proiect în derulare, Primăria comunei Cogeleac are în vedere şi investiţii pentru următoarele obiective: amenajare urbanistică pentru centrul comunei (zona liceu, zona Cămin Cultural şi zona Inel perimetral), respectiv amenajare urbanistică centrul comunei – canalizare pluvială.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar Cogealacul se fac strazi domnule primar?La Tariverde ati uitat ca ati facut doar 1 strada si atat. Oare acesti oameni Nu merita si ei sa mearga pe strada fara sa fie plini de noroaie?
0
0
Imi pare rau sa recunosc ca Jiji cand sa ramana si el primar pe viata va trebui sa dea cu subsemnatul la DNA si sa nu mai termine mandatul.Pacat ca te vei duce la puscarie mai Jiji
3
0
Va fut cu artcolul vostru pe care la-ti mai dat de 3 ori
0
3
Mai peste tot se mai intampla cate ceva,numai la Castelu absolut nimic.Deunazi am trecu prin Siminoc si am ramas uimit,stazi asfaltate,cu borduri si rigole de scurgere,totul facut ca la carte.La Castelu in schimb,mizerie ,praf si hoarde de tigani care,chipurile,pt ajutorul social umbla pe strazi sa faca curatenie dar in urma lor ramane mai murdar.Oare cei din primarie mai merg la lucru,mai este cineva acolo?Daca da,nu se vede nimic!
4
0
Boilor ,nu conteaza cine a facut proiectele,conteaza cine le pune in practica .Pe boul de Cati l-a interesat sa fure cat mai mult din primarie in mandatul lui ,nu l-a interesat sa faca ceva pentru comuna si acum veniti toti ciobanii analfabati sa spuneti ca sunt proiecte facute de Cati ,uuuuuaaaaa futu-va in gura la oi ca mirositi oribil.Asa Gigi arata-le ca esti un bun gospodar .
7
2
Sa recunoasca ,,cel mai bun primar",public,ca aceste proiecte sunt facute si aduse de el!
5
4
Cel mai bun Primar pe care l a avut Cogealacul !
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218