REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se amenajează un parc și un teren de sport la Năvodari! Iată în ce zonă

Se amenajează un parc și un teren de sport la Năvodari! Iată în ce zonă

Replica API 6 martie 2017 | 00:00 415

Noi investiții la Năvodari! Autoritățile locale au depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța proiectul „Amenajare parc – zona blocurilor CP” în vederea obținerii autorizației. Zona studiată se află în partea centrală a orașului Năvodari, situată în zona blocurilor CP, pozitionată între aleea Lastuni, strada Pescărușului și strada Nucilor, cu acces auto atât din aleea Lastuni cât și din strada Nucilor. Terenul studiat face parte din domeniul public administrat de Consiliului Local al oraşului Năvodari, având suprafaţă totală S=4762.00mp. Terenul pe care se execută parcul şi locul de joacă, spaţiile verzi şi parcările auto, va rămâne în proprietatea Primăriei oraşului Năvodari. Parcările auto proiectate se încadrează în conturul existent în prezent pentru destinaţia de parcare auto, fără a se realiza betonări suplimentare în alte zone. Proiectarea zonei destinate pentru amenajarea unui parc şi teren de sport pentru copii s-a realizat având în vedere poziţionarea propusă pentru terenul de sport şi suprafaţă impusă a acestuia. Din tema de proiectare a prezenţei investiţii, se determina că fiind necesară alocarea unei suprafeţe de 480.00mp pentru poziţionarea terenului de sport, suprafaţă cu formă dreptunghiulară în plan, cu dimensiunile min. 25.00m x 19.20m. Parcul propus spre amenajare va beneficia de iluminat public stradal prin prisma a 26 de stâlpi de iluminat public, pietonal, de aprox. 3.00m înălţime. Terenul de sport va fi iluminat cu ajutorul a 4 stâlpi dotaţi cu reflectoare pentru nocturnă, poziţionaţi în colţurile terenului de sport.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mu-ie lor PSD-lor! Nu avem trotuare, cainii ne trag de buzunare iar Primarul il vedem doar la vot Avem puscariasi la conducere si multi pensionari cu deducere! In concluzie: sa moara toti in sensurile giratoriii dintre Mamaia si Mamaia-sat. Abia acum mi-a cazut fisa: Mamaia sat trebuiasa se numeasca spaga-sat. Dar lipsesc lindic-atoarele duble si iluminate pe banii dvs. Nu lipsesc iluminatii idioti care sunt alesi pe listele PSD. Cand moare Iliescu va renaste Romania. PS. Tinerilor fii ai Navodariului nu ratati sa-i pupati in cuur de fiecare data pe cei cu BMW X5 din , ei sunt viitorul vostru
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218