REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se anunță angajări la Primăria Mangalia

Se anunță angajări la Primăria Mangalia

Replica API 1 decembrie 2014 | 19:38 313

Primăria municipiului Mangalia organizează concursuri prin recrutare pentru mai multe posturi în cadrul instituției. Astfel, luni, 12 ianuarie 2015, la ora 10:00, are loc proba scrisă și, miercuri, 14 ianuarie, la ora 11:00, interviul, pentru ocuparea următoarelor funcţii publice vacante: consilier clasă I gradul profesional superior – Compartimentul Inspecţie Fiscală, inspector clasă I gradul profesional debutant – Compartimentul Inspecţie Fiscală, referent clasă III gradul profesional asistent – Compartimentul Colectare, consilier juridic clasă I gradul profesional asistent – Serviciul Juridic.

Condițiile specifice de participare la concurs pentru funcțiile publice scoase la concurs sunt publicate pe site-ul primăriei Mangalia și, evident, sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, cât și vechimea care diferă pentru un post sau altul. Potrivit primăriei Mangalia, dosarele de concurs se vor depune până în data de 15.12.2014 ora 16.00 la Biroul Resurse Umane – Salarizare şi vor conţine în mod obligatoriu formularul de înscriere, copia actului de identitate, copiile diplomelor de studii, copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă, adeverinţa care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului, de către medicul de familie al candidatului sau de către unităţile sanitare abilitate, cazierul judiciar și declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţă care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Copiile actelor din dosarul de concurs se prezintă însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu originalul de către secretariatul comisiei de concurs sau în copii legalizate.

De asemenea, primăria municipiului Mangalia organizează concurs prin recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de şef serviciu – Serviciul Impozite şi Taxe din cadrul aparatului de specialitate al primarului.

Concursul se organizează la sediul instituţiei în data de 19 ianuarie 2015, ora 10:00 – proba scrisă şi pe 21 ianuarie 2015, ora 11:00 – interviul.

Condiţiile de participare la concurs sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice, juridice sau administrative și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 2 ani. Dosarele de concurs se vor depune până în data de 16 ianuarie, ora 16:00, la Biroul Resurse Umane – Salarizare şi care trebuie să conțină în mod obligatoriu formularul de înscriere, copia actului de identitate, copiile diplomelor de studii, copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă, adeverinţa care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului, de către medicul de familie al candidatului sau de către unităţile sanitare abilitate, cazierul judiciar, declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţă care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108