21.4° Constanța marți, 27 sep 2022
Anul XVI Nr. 6135
21.4° Constanța marți, 27 septembrie 2022 Anul XVI Nr. 6135

Se anunță eveniment de cinci stele în familia Becali! Cine sunt mirii?

Replica API 18 august 2022 680

Vasile Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB-ului și nepotul lui Gigi Becali, este aproape gata de însurătoare. Cea care i-a furat inima lui și familiei sale este Gabriela Pavel, fostă jurnalistă și PR de succes în lumea mondenă a Capitalei. Cumințica blondină este gata pregătită să intre în familia latifundiarului din Pipera, acolo unde și-a găsit și o bunică de suflet, pe Alexandrina Becali.

Vasile Geambazi, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali, are o relație de mai bine de trei ani cu fosta jurnalistă, blondina Gabriela Pavel.

Fosta nevastă a călcat strâmb!

Vasile Geambazi a divorțat de fosta lui soție, Alina, cu care are doi copii. Divorțul a avut loc fără mare tam-tam, pe cale amiabilă, la notar, după ce fosta soție l-ar fi înșelat fără scrupule pe nepotul latifundiarului.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Ulterior, nepotul patronului de la FCSB a fost văzut în compania mai multor domnișoare de oraș, care nu i s-au lipit însă de suflet. Asta până în urmă cu trei ani, atunci când a întâlnit-o pe frumoasa blondină Gabriela Pavel, cu care formează un cuplu perfect.

Nunta bate la ușă, iar cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune. Click! a aflat că Vasile Geambazi se pregătește de o nuntă ca în povești, iar mireasa va fi una cu adevărat spectaculoasă.

Până una alta, Gabriela a intrat și la inima familiei lui Gigi Becali. Blondina se înțelege de minune cu Alexandrina Becali, mama latifundiarului din Pipera, care i-a luat locul în sufletul ei bunicii sale, pe care a pierdut-o cu mai mulți ani în urmă.

„Când ai un dor de bunica cu care ai crescut, care ți-a fost ca o mamă, Dumnezeu îți scoate în cale o bunică de suflet.

Un înger pe Pământ, care mă mângâie și mă privește așa cum o făcea și bunica mea”, a mărturisit Gabriela Pavel, emoționantă, postând pe Instagram o poză cu bunica de suflet, pe care o strânge la piept, chiar din biserica ridicată de Becali în Pipera.

Viitoarea mireasă din familia Becali, blondina Gabriela Pavel deține o cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București și, timp de aproximativ șapte ani, a lucrat în presa sportivă.

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora celebrului Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. În 2013, nepotul latifundiarului din Pipera a câștigat un proces important, fiind despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare situat în Voluntari, care fusese retrocedat.

Vasile Geambazi a fost și patronul în acte al FCSB-ului. Acesta i-a cedat, însă, lui Gigi Becali acțiunile. Acesta a pus pe picioare și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Monden

LOTO

6/49
3120925152
5/49
2018171292
joker
3531471914