REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Se anunţă negocieri la sânge pentru urmaşul lui Dragnea: Al treilea om în stat ar putea veni de la UDMR

Se anunţă negocieri la sânge pentru urmaşul lui Dragnea: Al treilea om în stat ar putea veni de la UDMR

Replica API 27 mai 2019 | 00:00 195

Liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor, Korodi Attila, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că cea mai importantă dezbatere pe termen scurt va fi legată de preşedinţia Camerei Deputaţilor, iar opţiunea este deschisă pentru toate forţele politice, întrucât nu există o majoritate foarte clară în acest for şi nimeni nu este favorit pentru această funcţie.

"Primul pas care va fi făcut şi este legat şi de deciziile de astăzi, probabil că în perioada imediat următoare se va alege o nouă conducere a Camerei Deputaţilor, vorbim de preşedintele Camerei Deputaţilor. Ceea ce spunem foarte clar, din calculele noastre, pentru toate forţele politice, opţiunea de a avea un preşedinte este deschisă, nu vedem o majoritate foarte clară în Camera Deputaţilor care să poată defini preşedintele Camerei, aşa că va fi, probabil, cea mai importantă dezbatere pe o perioadă scurtă", a declarat Korodi Attila, potrivit Agerpres, conform stiripesurse.ro.

Întrebat dacă UDMR ţinteşte şefia Camerei Deputaţilor, acesta a spus că încă nu s-a discutat acest aspect, dar teoretic orice este posibil.

"Nu am discutat în grupul parlamentar UDMR în Camera Deputaţilor, pentru că nu am avut ocazia, mâine o vom face, dar teoretic este posibil. Important este că nimeni nu mai este favorit în Camera Deputaţilor, la ora actuală, pentru fotoliul de preşedinte", a spus Korodi.

Despre votarea unei eventuale moţiuni de cenzură sau susţinerea unei alte majorităţi parlamentare, deputatul UDMR a spus că este prea devreme să se pronunţe, concluziile urmând să fie trase, cel mai probabil, în această săptămână, în Consiliul Permanent UDMR.

Şi senatorul Tanczos Barna a făcut referire la situaţia politică actuală, susţinând că "trăim vremuri interesante, momente în care paleta politica trece prin transformări spectaculoase şi a punctat faptul că "zilele următoare vor fi decisive din foarte multe privinţe".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Le sugi tu pula ma , impreuna cu familia ta . Noi , nu putem pt ca nu am votat bastarzi si gunoaie .
3
0
PSDisti au pierdut majoritatea parlamentara pe care o aveau inpreuna cu ALDE, si cum unguri stau la panda asteptand ocazii de astea le-au zis:va sustinem noi dar ce ne dati in schimb.DMRisti nu tintesc sefia Camerei Deputatilor dar le-au amintit PSDeilor ca sunt si ei pe acolo.
1
0
la puscarie n.ar putea veni bozgorul ? ti.ai draqu de tradatori de tara cu bozgorii vostri fara Dumnezeu!
3
0
Se face confuzie la functiile in stat ! Seful Camerei Deputatilor , este al doilea om in stat ! Camera Deputatilor este Camera Decizionala !
0
0
Asta mai lipsea : un ungur in varful piramidei !
4
0
acum sugem noi poola ungurilor ca nu avem de majoritate ca doar de asta ne-au votat romanii
3
4
Fagadau presedinte PSD pe tara Constanta te sustine esti un om minunat un primar extrordinar ai o echipa fantastica Vanturache cel mai bun si eficient urbanist din Romania si Babu dupa cum ii spune si numele un om foarte cinstit si integru in care ne punem toata baza. Constanta va iubeste aveti cel mai bun scor din tara, doar sa nu iesiti pe strada ca imediat va scoatem la traditionala alergare
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369