REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Se ascut săbiile la Ovidiu: PSD, demonstraţie de forţă pentru susţinerea candidatului la primărie

Se ascut săbiile la Ovidiu: PSD, demonstraţie de forţă pentru susţinerea candidatului la primărie

Replica API 9 aprilie 2016 | 00:00 300

Bocai, la întrunire cu toată conducerea judeţeană

Bocai, la întrunire cu toată conducerea judeţeană

Desfăşurare de forţe la Ovidiu! Întreaga conducere judeţeană a PSD Constanţa a fost prezentă la o manifestare de anunţare a candidatului în faţa membrilor de partid din oraş, după ce primarul în funcţie a decis să treacă la PNL. Repliaţi în jurul lui Dumitru Bocai, fost primar în mandatul 2008-2012 al oraşului Ovidiu, liderii PSD de la judeţ au transmis un mesaj de sprijin pentru acesta. “Aşa cum la alegerile trecute ne-am aşezat în spatele actualului primar şi a câştigat, aşa ne aşezăm acum în spatele lui Bocai şi va câştiga”, au transmis liderii PSD Constanţa.

La evenimentul care a reunit 300 de membri PSD au fost prezenţi preşedintele organizaţiei judeţene, Felix Stroe, secretarul executive Cristinel Dragomir, parlamentarii Nicolae Moga, Radu Babuş, preşedinta organizaţiei de femei a PSD Constanţa, Mariana Gâju, dar şi lideri ai organizaţiei municipal Constanţa – Decebal Făgădău, Costin Răsăuţeanu.

Liderii PSD nu au omis, în acest context, să transmită şi câteva “săgeţi” la adresa actualului primar, fostul pesedist George Scupra, în present candidatul PNL pentru un nou mandat la Ovidiu. Despre Scupra, liderii partidului au declarat că PSD l-a făcut primar, în timp ce senatorul Moga a menţionat că a reuşit să facă anumite proiecte “dus de mână” pe la instituţiile ori ministerele care îi puteau oferi ajutor. În plus, Decebal Făgădău a precizat în faţa celor prezenţi că multe de proiectele finalizate de actualul primar au fost demarate de Bocai, când acesta era primar, şi că ştie acest lucru pentru că au lucrat împreună pe zona metropolitană.

De precizat că reuniunea a avut loc la localul deţinut de Bocai, iar asta pentru că, după cum a menţionat candidatul PSD, primarul în funcţie a refuzat să îi închirieze sala de la Casa de Cultură.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367