REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Se asfaltează mai multe străzi din Mangalia

Se asfaltează mai multe străzi din Mangalia

Replica API 9 noiembrie 2017 | 00:40 232

Primăria municipiului Mangalia a demarat, recent, un program de reabilitare a trotuarelor și asfaltare pe mai multe străzi din oraș. Astfel, în această perioadă, pe strada Negru Vodă se desfășoară lucrări de reparații și modernizare a trotuarelor, prin montarea de pavele, înlocuirea bordurilor, precum și plantarea de arbori tineri, în locul copacilor uscați. Proiectul va fi finalizat până la sfârșitul acestui an, iar în cursul anului viitor, întreaga stradă va intra în programul de asfaltare. Tot în această perioadă, se asfaltează, în întregime, mai multe străzi din oraș, printre care Libertății, Petru Maior, George Murnu, Albatros, Sirenei și Mihail Kogalniceanu. Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a declarat că, odată cu asfaltarea, pe aceste străzi se amenajează și locuri de parcare. "Am stat de vorbă cu locuitorii și au cerut mai multe locuri de parcare. De aceea, am sistematizat unele zone, am desființat unele ghene de gunoi, astfel încât să creăm noi locuri de parcare pe străzile care au intrat în programul de asfaltare", a explicat edilul. El a mai spus că în Mangalia continuă, în această perioadă, lucrările de reparații și înlocuire a becurile la sistemul public de iluminat stradal. "În fiecare zi, preluăm sesizările cetățenilor și intervenim acolo unde sunt probleme cu iluminatul, astfel încât să reducem cât mai mult zonele cu deficiențe", a completat Radu Cristian. El a precizat că, în prezent, la nivelul municipalității, se lucrează la mai multe documentații tehnice pentru proiecte de modernizare a infrastructurii, care vor fi demarate în cursul anului viitor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
schimbati dracu trotuarele de pe Libertatii. sunt din primul razboi mondial !!
0
0
Gresit! Nu se asfalteaza,se peticesc!!!
2
0
in Dobrogea 2 nu sunt strazi asfaltate, numai gropi si hartoape, cand ploua trebuie sa iesi in cizme, numai spun de suspensiile masinilor, s-au facut acum doar niste plombari aiurea pe timp de ploaie, asta da profesionalism.
1
0
S-a pus pe treaba primarul asta dar sa vedem cu ploaia cum sta ..., astia asfalteaza si pe ploaie , timp rece ,fara meseriasi adevarati
1
0
dezfinteaza garajele !!!! in dobrogea 2 nui canalizare cablu tv !!!!!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102