REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SE BARICADEAZĂ. În Primăria Constanţa se va intra numai pe bază de cartele!

SE BARICADEAZĂ. În Primăria Constanţa se va intra numai pe bază de cartele!

Replica API 3 februarie 2017 | 00:00 312

Constănțenii nu vor mai putea umbla de capul lor prin Primărie, pentru că instituţia va avea un sistem de control a accesului pe bază de cartele. Municipalitatea a lansat o consultare de piaţă pentru achiziţia unui sistem de control acces cartele şi pontaj, prin care nu se va face doar o selecţie riguroasă a celor care vor intra în instituţie, dar se va şti în orice moment dacă un angajat a venit la timp la birou ori dacă a plecat mai devreme.

Primăria Municipiului Constanța caută să achiziționeze un sistem de control acces cu cartele și pontaj pentru sediul Primăriei municipiului Constanța situat pe Bulevardul Tomis nr. 51. Scopul achiziţiei este generarea de pontaje şi accesul în instituţie, numărul total de cartele de acces va fi de 500 bucăți pentru: generarea de pontaje şi accesul în instituţie pentru personalul propriu angajat - 350 cartele, accesul în instituţie a personalului angajat ISU Constanța — 40 cartele, accesul în instituţie a personalului auxiliar care îşi desfăşoară activitatea în sediu - 40 cartele, accesul în instituţie a vizitatorilor - 70 cartele. Cititoarele de cartele vor fi montate pentru un număr de 9 uşi. Sistemul va asigura restricţionarea accesului persoanelor în sediu şi monitorizarea traficului personalului pe uşile controlate. Pentru aceasta uşile de acces indicate pe planuri vor fi dotate cu 2 cititoare de cartele de proximitate interior/exterior care vor debloca electromagneţii/yalele de blocare uşă dacă este prezentată o cartela validă; contact magnetic pentru monitorizare şi avertizare în caz de uşa forţată sau ţinuta deschisă prea mult, cartela de proximitate va identifica în mod unic persoana care a folosit-o. Fiecărei cartele i se va acorda prin intermediul unei aplicaţii software de gestiune drepturi de acces pe anumite uşi şi în anumite intervale orare. Uşile trebuie sa fie prevăzute cu electromagneţi de blocare uşă sau cu yale îngropate în tocul uşii în funcţie de specificul fiecărei uşi. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte de preț și oferte tehnice pe adresa de e-mail: alexandru.taranu@primaria-constanta.ro, cât și la sediul Primăriei municipiului Constanta, b-dul Tomis nr. 51, până la data de 10.02.2017.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si ce te faci daca ceasul sistemului de control acces nu este identic cu cel oficial? Si cine supravegheaza sistemul? In principiu este ok. Dar e nevoie de oameni corecti si bine instruiti sa il foloseasca... si mai ales sa il supravegheze!
0
1
Nu pot intelege ce cauta toate ghioarlele de manifestanti inparlament si incita la violenta cu tot felul de afise si manifeste : eu de nu as pune pularu pe ei !
0
12
primarul asta face numai chestii noi, adica isi gaseste intr-una activitati in care sa cheltuie banii publici pe lucruri de importanta zero, in timp ce altele nu sunt facute de zeci de ani
11
1
O INTRE BARE.
6
0
CUM SA-SI PUNA FAGADAU CARTELA LA PANTALONI? SI PE CURVELE DIN PRIMARIE CINE LE MAI FUTE?
8
1
Poate faceti asa si la spitalul TBC,la statia de epurare,Palazu Mare.Angajatii aia figureaza cu 24 h la munca si ei stau doar 4 h apoi au 48 liber,chipurile sa se refaca dupa tura de noapte petrecuta in patul lor,nu la munca.Dl Erdogan s face ca nu pricepe?cartele- sa se vada clar h cand au ajuns la munca si cand au plecat,ca iau spor degeaba.In weekend,spre dupaamiaza,nu gasesti pe nimeni la program,ca angajatii se plimba.Cum primesc astia spor de noapte daca nu au stat in viata lor o noapte la munca?Pleaca de la munca cand vor,au niste salarii de intelectuali si bonuri de masa silucreaza 4h.
8
0
javre ordinare aruncati banii pe lucruri inutile...sa faceti sex linistiti la cj fara a fi deranjati de oamenii cinstiti jos clanul mafiotilorPSD!
13
1
Pana acum se intra ,,pe pile",acum se va intra cu cartele!Primaria asta seamana cu o afacere de familie,e un sistem cu circuit inchis!
10
1
lasati usile institutiei deschise pentru toata lumea ca de aia ati fost votati sa-i ascultati pe toti la rand fie sarac fie bogat,fie destept fie prost.Folositi banii nostri pentru proiecte de viitor .
10
1
mai bine mergi la scoala decat sa sugi pula gratuit , curvele sunt destepte ......
4
3
Sistemul este implementat pentru a controla angajatii Primariei, pentru ca multi nu vin si nu stau la program.
13
2
BAI FAGADAU ESTE PRIMARIA LUI MATA DE PUI CARTELE PUNETI TIE LA PANTALONI ...BOULE
12
5
pai nu faceti teren?cum verificati strazile , gunoaiele,locuintele......
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367