REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Se căsătoreşte Simona Halep? Nunta ar urma să aibă loc imediat după Roland Garros, iar Hagi îi va fi naș

Se căsătoreşte Simona Halep? Nunta ar urma să aibă loc imediat după Roland Garros, iar Hagi îi va fi naș

Replica API 8 aprilie 2015 | 00:17 297

Relaţia dintre Simona Halep şi Costa Sponte este aproape să se oficializeze. Nu în showbiz, ci în faţa ofiţerului stării civile. Potrivit cancan.ro fiul lui Teia a cerut-o în căsătorie pe campioana din Constanţa, iar aceasta a acceptat, scrie prosport.ro.

Extrem de discretă în ceea ce priveşte viaţa ei privată, Simona Halep se va căsători în scurt timp. Potrivit sursei citate ea a primit deja inelul de logodnă din partea alesului inimii şi a accceptat fără reţineri propunerea. Mai mult, totul pare pe fast-forward, nunta urmând a avea loc mai devreme decât s-ar fi gândit oricine: după Roland Garros, turneul de suflet al sportivei din Constanţa (unde a atins finala în 2014). Dacă se va întâmpla aşa, cei doi vor amâna luna de miere cu aproximativ o lună, pentru că Simona trebuie să se pregătească de Wimbledon.

Naşul de cununie va fi Gheorghe Hagi, cel care i-a fost alături Simonei din punct de vedere moral încă de când făcea primii paşi în tenis. "Regele" este şi un apropiat al lui Teia Sponte, astfel că propunerea celor doi tineri viitori "însurăţei" nu a mirat pe nimeni.

Relaţie ţinută departe de ochii presei

Halep nu a confirmat, dar nici nu a infirmat eventuala relaţie cu Costa Sponte, rezumându-se la a spune că doreşte să aibă parte de linişte în viaţa privată şi că ştirile în legătură cu ea ar trebui să aibă legătură doar cu evoluţia sa de pe terenul de tenis.

"Nu ştiu nimic despre aşa ceva, nu prea citesc presa şi chiar nu mă interesează ce spune lumea. Este viaţa mea personală şi o să o ţin foarte departe de tot ceea ce înseamnă public. Nu-mi place să vorbesc despre asta şi sper ca oamenii care citesc să nu creadă tot ce citesc acolo, pentru că uneori sunt exagerări. În primul rând nu-mi place să fiu în centrul atenţiei şi nu-mi place să se scrie despre mine. Sunt o fată normală, ca toate celelalte, nu-mi place să ies în faţă cu ceva anume, îmi trăiesc viata normal şi chiar vreau să am linişte", a declarat Simona Halep pentru ProTV.

Costa Sponte nu este un nume prea cunoscut în lumea mondenă, însă a avut o scurtă relaţie cu Mădălina Pamfile, de care a fost părăsit după primele întâlniri pe motiv că este prea timid. Ultima lui cucerire a fost prezentatoarea TV Alexandra Tararache, de care s-a despărţit când a cunoscut-o pe Simona.

Teia Sponte este încântat de relaţia dintre cei doi, cunoscută fiind dorinţa acestuia ca fiul lui să aibă iubită o machidoancă. Mai mult şi tatăl Simonei, Stere Halep încurajează relaţia lor. Teia Sponte este un prieten apropiat de-al lui Stere Halep, acesta fiind văzut în loja familiei la meciurile pe care Simona le-a disputat la turneul BRD Open de la Bucureşti. Sponte senior a stat alături de Stere şi la Galaţi, la meciul de FedCup dintre România şi Spania.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367