REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Se caută prefect pentru judeţul Constanţa - iată variantele

Se caută prefect pentru judeţul Constanţa - iată variantele

Replica API 30 ianuarie 2017 | 00:31 446

În cursul zilei de miercuri, teoretic, ar trebui să aflăm numele noului prefect al judeţului Constanţa. Spunem „teoretic” pentru că sunt doar afirmaţiile pe care unii dintre social-democraţi le fac la întâlnirile pe care le au în teritoriu cu partenerii de la ALDE. Între timp, de la liderii PSD constanţa, cum este Felix Stroe de exemplu, nu „transpiră” nici un nume de potenţial înlocuitor al actualului reprezentant al Guvernului în teritoriu, Adrian Nicolaescu. De la ALDE în schimb, au „răsărit” în spaţiul public diverse variante: Dan Jeacă (de la Loterie) sau Bogdan Aldea (administratorul firmei lui Jean Tucan). Aldea a ţinut însă să declare că, deşi numele lui a fost rostit în cadrul unei şedinţe la partid, el nu va fi prefect şi nici nu îşi doreşte acest lucru. Tot din partea ALDE a fost avansat şi un nume în cazul în care devine disponibil şi un post de subprefect: cel al lui Ersun Anefi, care a mai deţinut această poziţie. Revenind la PSD, între numele vehiculate pentru postul de prefect este şi cel al fostului prefect Ion Constantin, doar că pe acesta nu îl agreează PMP. Şi, surpriză! – în “cărţi” este4 vehiculat şi numele lui Ovidiu Brăiloiu, fost primar al oraşului Eforie şi frate al actualului senator Liviu Brăiloiu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nimic nu am invatat din lectiile istoriei votului la romani.Am ramas cu vorbele de duh ale presedintilor Iarna nu-i ca vara, Vreau Guvernul meu.Si eu vreau strada mea, Prefectura mea, primaria mea, fiecare sa vrea ce isi doreste ca asa este in democratie. A Dracului treba si democratia asta la romani, ne da mare batai de cap, nu o intelegem si ne este mai usor sa ne certam sa ne balacarim unii pe altii ca porcii intelectuali, sa aratam cu degetul.
0
0
Sora lui Constantin se numeste Buliga Irina si a fost angajata la ITM cand el era prefect.
3
0
Nu mai aruncati cu pietre! Mandriti-va! Voi cei din Eforie ar trebui sa fiti primii sustinatori ai lui Ovidiu si mandrii pentru ca de acolo au plecat doi oameni de calitate care va reprezinta!!! Ca urmare, eu zic DA pentru Brailoiu ca si prefect. Mult succes daca se concretizeaza.
4
1
Ovidiu este persoana cea mai competenta sa ocupe functia de prefect
7
1
Oamenii din eforie sunt niste jigodi1. In orasul eforie sunt numai hoti care striga hotii. Indiferent ca infractorul Serban e primar acum si nu la puscarie, indiferent ca saimanov zis cicatrice sau crusoveanu inca nu are catuse e o chestie de cateva saptamani.
6
0
este cea mai buna alegere pentru prefectura
9
2
Ahaaa...va este frica idiotilor de Eforie!!!postacilor v ati mobilizat de frica ca vine Brailoiu si va sparge gasca de infractori nenorociti incepand cu SERBAN ROBERT TURNATORUL DE LA DNA apropos ,care foloseste masina primariei si soferul sa-si care femeia pe unde are nevoie si terminand cu analfabetul puscarias de Crusoveanu zis saimanov care il supravegheaza si il stoarce de bani impreuna cu toti interlopii pe dobitocul de primar. STATI LINISTITI BAIETI CA IN CURAND VA SOSESC TOATE FACTURILE. !!!!!sa fiti iubiti...
7
3
De la Eforie! Ajunge prefect ca sa ajute administratia locala? Da, acum planul se vede limpede!
7
2
ma bufneste rasul, Brailoiu prefect?...treziti-va, stiti cum i se spune in oras? ...hai sa va spun, Vecinu'...stiti de ce? Este vecin cu tot orasul, nu e strada in oras sa nu aiba o casa, a lasat gaura mare in bugetul local, voi il vreti prefect? Pai iese toata Constanta in strada, sunteti nebuni, o sa dam foc la primarie pana la urma, facem razboi civil, dupa ce a facut prapad in Eforie, a vandut Eforia, il vreti prefect? Ba daca nu il aduceti si pe Salavastru langa el, nu faceti nici o smecherie fereasca Dumnezeu, auzi lumeee, Brailoiu prefect
7
2
Celui care a scris articolul ,,..de la liderii PSD constanta" - numele oraselor sau ale judetelor se scriu cu majuscula,Constanta adica.
0
0
la citi "florin" sau "ovidiu" are PSD e o problema alegerea??? nu cred...mama prostilor e gravida...
1
0
Brailoiu este cel mai calificat.
5
5
Nu mai fiti carcotasi
0
3
Pai sa puna cei de PMP prefect ! Poate chiar pe Palaz sa inscriptioneze masina de la Prefectura
2
1
ATENTIE !! Constantin, cand a fost prefect, si-a angajat sora la ITM .
4
3
Cine-i tiganul ala din dreapta?
8
3
Dupa ce criterii se i-au! ?
4
1
La cat i ai facut jocul lui Gelil e pacat de ochii prostilor sa nu i dai o functoe lui Ersun e baiat bun dar s a lasat luat de val dupa prostiile lui Gelil si asa Udttmr - nu mai exista a reusit sa l evapore prin prostia puterii
7
2
Ce cauta fratele senatorului pe lista? PSD e partid de cumetrii?
8
2
Alt hot n-ati gasit decat pe Brailoiu ? Pai asta a facut jaf in Eforie, contracte fictive si spagi de la toti tiganii. Omul e o scursura de cea mai joasa speta. Si chiar daca arata mai alb, taica-su e tigan sadea din Oltenia
13
6
Ovidiu......?e normal cind fratiorul Isi face concediile cu lideri P s d prin brazilia. SI cel mai bun prieten procuror sef. Cta. SI tulcea
11
4
bogdan aldea este o jartea penala. are procese penale, este judecat pentru fals in declaratii la firma, este o jigodie. pai daca incearca astia sa-l puna nu transpira toate procesele lui?
8
1
Mariana G.
1
0
FELIX vezi ca Brailoiu are atragere spre barbati, sa nu cazi in plasa lui,sau sti si daia tie drag,sau ai participat la furaciunile facute de Brailoiu la Eforie ,plus gaura lasata la primarie de sute de mii de euro.Alo D N A cind intervi,?
7
4
Gepeto nu uita, Cupsa nu te mai vrea si pe ulita te va lasa!
5
2
Bai dar cate sageti scriu aici. Fratica, la muca cu voi nu la pupat in cur ptr unul si altul. Toate nulitatile orasului scriu aici sub alte nume sau nicknameuri, denigrand dupa interes diverse persoane. Toti sunt prosti, toti sunt tampiti si doar voi sunteti buni si aia pe care ii lingeti in popo. De asta suntem o tara de mana a 3 a. Va vindeti ptr un pumn de galbeni!!!
2
4
Un sifon Ion Constantin si un sifon va ramane. Si nu sifon dinala vechi, e dinala nou, rasuflat. Nu isi va asuma niciodata incompetentele. Este Un incompetent ce nu stie sa aplice o lege de 2 lei data de guvernul ciolos. A trebuit sa sune consilierul personal al lui Ciolos sa il invete sa apllice o lege. Verificabila afirmatia mea. Au asteptat oamenii cu lunile sa isi faca treaba si degeaba.
2
2
Daca Palaz, papagalul care isi facuse uniforma ca dictatorii sud-americani, nu il agreeaza pe Ion Constantin, inseamna ca Ion Constantin e cel mai bun pentru functia de Prefect. Cat despre ceilalti doi - iar pune Stroe acoperiti? Mai rasfirati baieti, mai rasfirati...
10
2
Palaz e la PSD deja ? Cu acte in regula oficial?
9
3
Ovidiu Brailoiu este excelent pentru o asemenea functie. Sper ca PSD Constanta sa ia o decizie corecta.
7
27
...oare nu o fi mai bine sa fie 2 sau chiar 3 prefecti? Sa se dea cate unul de fiecare sa ajunga la toata lumea!!
14
2
Stroie trezestete . Daca il numesti pe Brailoiu Ovidiu prefect, vom iesi in strada ? Chiar nu va este rusine cum a pierdut alegerile la Eforie?!
24
6
Nu cinteaza din ce minoritate face parte sa vina o figura noua ALDE este aripa PSD care de frica dosarelor si politelor fatza de cei din puscarii fac numiri orbeste toti care au dosare ca sa scape sant pusi in functii apoi sant altii vinovati Constanta un oras cu lideri slabuti aveti noroc cu Tutuianu si Palaz in rest si in judet primari slabi .
11
4
Asta nici de Primar na fost bun, dar de Prefect???
25
2
SI NCAMPANIE.V.am dat idei de strategie inteligenta de campanie GRATIS, MOCA, FARA BANI,cum ar face altii. Vam ajutat ca sa ajutati oamenii, iar voi va ajutati doar pe voi. Ati dat cu mucii in fasole. Nu ati meritat nimic. Din pacate...in tara asta nu ai pe cine vota. Nu este nimeni pentru oameni.
5
0
da rahatu asta de turc , Ersun , se mai joaca mult , isi da demisa vrea innapoi , sa-l angajeze pe post de femeie de servici , un analfabet cu pile ca mai toata conducerea tarii
15
4
eu il votez pe brailoiu
6
23
Oh da, dupa ce a vandut toata eforia, acuma il pui pe brailoiu mai departe, doamne ocroteste-ne
28
1
Noi vream Husein cu schimbu valutar sa fie prefect. Ne ajuta mult la noi cu smenurile si cu tzap - tzarap, sa mananca si copilasii nostri branza cu mucigai!
10
3
2 retardati ala din dreapta are fata de terorist islamist la ce sa te astepti de la hotii Banias, Chiru si Tucan chiar sunt fraieri PSD daca le dau ceva acestor manglitori ordinari. Din numele listate clar ION CONSTANTIN e cel mai bun
12
7
Parerea mea e ca PSD Constanta sa se aplece saupra primarilor din judet fiindca acestia sigur nu toti ar fi mai potriviti ca dintre ei sa fie numit un prefect. Sint primari alesi cu 60% si ar fi potriviti sa conduca judetul.
6
1
V au dat unii idei de strategii de campanie.si gratis.moca.nu pe bani.ati dat cu mucii in fasole.sunteti si prosti.
7
1
Pai cum sa mearga privatizarile pe roate. Mai bine cu COATE. OIL TERMINAL, PORTU ... . Sa vina DaNA sa va ia.
11
1
In poza e Brailoiu si un argat tuciuriu. Care e al doilea posibil prefect?
23
3
Adica plodul lui Stroe e buuuuun!
18
2
Propun ca ratustele de la Cotroceni sa puna de o mitingeala cu PNL ciumafaie e
6
6
Praful se alege de judet
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218