REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Se caută şefi pentru parchetele şi instanţele din Constanţa şi Tulcea. Iată cine s-a înscris la concurs!

Se caută şefi pentru parchetele şi instanţele din Constanţa şi Tulcea. Iată cine s-a înscris la concurs!

Replica API 15 noiembrie 2018 | 00:00 264

Consiliul Superior al Magistraturii organizează, în perioada 11 octombrie-18 decembrie concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea. S-au pus la bătaie 164 funcții vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale, judecătorii și 126 funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă acestea.

Pe 18-25 noiembrie se va desfășura proba psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și exprima răspunderea și verificarea rezistenței la sters, 18 noiembrie-testul psihologic scris, 20-25 noiembrie-interviul psihologic, 29 noimbrie-5 decembrie-susținerea proiectului la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere, 9 decembrie-susținerea testării scrise privind managamentul comunicarea și resursele uamene.

Funcțiile de conducere de președinte și vicepreședinte la curți de apel, tribiunale și judecătorii scoase la concurcurs, la Constanța, situația posturilor este următoarea:

La Curtea de Apel Constanța-președinte, Tribunalul Constanța-președinte și două posturi de vicepreședinte, Judecătoria Medgidia-vicepreședinte, Judecătoria Mangalia-președinte, Judecătoria Măcin-președinte, Judecătoria Hârșova-președinte, Judecătoria Tulcea-președinte și vicepreședinte.

În cazul functiilor de conducere de procuror geneneral, procuror general adjunct, prim-procuror si prim-procuror adjunct la PCA, PT, PJ, pe plan local situația posturilor se prezintă astfel: la PJ Hârșova-prim procuror, PJ Tulcea-2 posturi de prim procuror și unul de prim procuror adjunct, la PJ Măcin-prim procuror, PJ Babadag-prim procuror.

Claudia Bojin, de la Tribunalul Constanța, candidează pentru postul de vicepreședinte al aceleiași instanțe. Pentru același post candidează și Radu Comșa, de la Tribunal, dar și Ramona Cristina Duță. Actualul șef al Tribunalului se luptă să-și mențină funcția, respectiv președintele Tribunalul Constanța. Cristina Mihaela Grădinaru, pentru postul de vicepreședinte ori președinte al Tribunalului.

Răzvan Anghel, de la Curtea de Apel, candidează pentru peședenția aceleiași instanțe, la fel și Cristian Marius Epure, tot de la Curtea de Apel. Pentru postul de președinte al Curții de Apel s-au înscris și Gabriela Alina Jurubiță, de la Tribunalul Constanța, dar și Sandu Gabriel Lefter, actualul șef al Curtea de Apel.

Isabela Alina Stpănescu, pentru Judecătoria Hârșova, unde este delegată să ocupe această funcție.

În cazul funcțiilor de procurori, pe raza municipiul Constanța nu este scos la concurs nici un post, însă, pentru PT Tulcea Ana Maria Casian candidează pentru funcția de prim procuror adjunct, iar Marina Crețu, pentru funcția de prim procuror.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti un analfabet frustrat
4
1
Machidonii imputiti oare cine sa inscris.
4
4
Tot oameni din psd psd e corupt baga oameni
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102