REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Se cere excluderea Alinei Gorghiu din PNL!

Se cere excluderea Alinei Gorghiu din PNL!

Replica API 6 mai 2017 | 01:40 473

Fostul lider al PNL, Alina Gorghiu, a învolburat apele în PNL, după ce a lipsit la votul decisiv din Comisia Juridică a Senatului pe Legea grațierii. Membru în BPN-ul PNL, Dragomir Tomaseschi a anunțat că va solicita să fie supusă la vot excluderea Alinei Gorghiu din partid.

”Ca membru in Biroul Permanent National PNL voi cere excluderea din partid a senatoarei Alina Gorghiu pentru lipsa ei din comisia juridica a Senatului din data de 3 mai 2017. Cred ca a fugit intrucat isi sprijina prietenii din PSD si ALDE”, scrie Tomaseschi, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astept sa vad PNLul condus de Busoi. Sa avem si noi de cine rade, ca-n ultima vreme am cam dus lipsa unui ras sanatos...
1
0
Trompeta alinutza il vrea pe nicolaescu ca sa pregateasca locul pt isac itzac isar dracu sa il ia....
1
0
Este o femeie falsa! Falsa ca si partidul pe care la condus! PNL trebuie desfiintat! Este formatiunea care tine blocata dreapta romaneasca mimand opozitia dar fiind de fapt PSD mascat!
1
0
ajunge cu aceasta nemernica ce ne-a doar rau, datorita ei am pierdut alegerile si santem la pierzanie : Rugam pe d-nu Busoi sa termine cu sustinerea acestei .... Nu se merita, trebuie exclusa definitiv !
0
0
ba, dar nu vrei sa-i dam sansa sa vedem cum se pricepe la strung? la matura? la catedra? la orice altceva decat politica? de ce doar acolo merita asta? dobitocule!
0
0
Partidul ala contine liberali cam cata carne contine parizerul. Care PNL ? E o mazga tulbure in care marii crocodili sunt pedeleii ,tocmai de aia au si pierdut in alegeri. Pai cum sa votezi in partid pus doar pe batalii cu alte partied,fara sa aiba programe economice sustenabile pentru romanii amarati de 27 de ani? Pleaca Alina si ce daca? Chiar credeti ca nu va fi inlocuita cu alta nulitate? Are PNL-ul asta asa contrafacut ca tigarile din piata, oameni carora sa le pese de romani cu adevarat?
3
0
Si cu putoarea asta nu se mai termina odata; cloaca imputita de la rahatii de liberatori exact ca si la Pardudul Salvati Detinutii. Huuooo.
2
0
PNL este copilul PSD. Nu va mai imbatati cu apa rece! Vedeti vreo reactia a PNL pe legea gratierii? Vedeti vreo reactie a PNL pe masurile gresite luate de PSD in codul fiscal? Suntem toti intr-o capcana! Zi-le Dragomire!
3
0
Alina Gorghiu a fost si este un fel de cal troian in PNL!Voluntar sau involuntar,dar a avut niste iesiri in fata presei cu niste declaratii care aratau o totala iresponsabilitate politica!Ea si Blaga au continuat politica inceputa de Tariceanu si Crin Antonescu si uitati unde a ajuns PNL-ul!Pentru interesele lor au mers blat cu PSD!
2
0
Da cu f mare pricepere in dat limbi si pupat in coor. O alta " jartea politica "
9
1
Acest om merita o sansa adica un alt partid infiintat pe care sa-l conduca cu pricepere
1
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367