REPLICA ONLINE CONSTANTA

2.2° Constanța Joi, 7 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6570
2.2° Constanța Joi, 7 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6570

Se cere falimentul afaceristului Andrei Lăcusteanu, devenit milionar peste noapte

Se cere falimentul afaceristului Andrei Lăcusteanu, devenit milionar peste noapte

Andreea CONDURACHE 21 noiembrie 2023 | 00:00 8415

O firmă specializată în lucrările de instalații electrice cere în instanță falimentul unei societăți administrate de un misterios afacerist de la malul mării. Este vorba despre Ergnur Instal SRL, deținută de Nurla Ablachim Ergean, care a înregistrat la Tribunalul Constanța un dosar prin care, în calitate de creditor, cere falimentul societății LCS Ideal Top Construct SRL, deținută de tânărul afacerist Andrei Lăcusteanu.

Se cere falimentul afaceristului Andrei Lacusteanu, devenit milionar peste noapte Andrei Lăcusteanu, LCS Ideal Top Construct SRL

Ergnur Instal SRL din Constanța a înregistrat pe 17 noiembrie 2023 un dosar la Tribunalul Constanța prin care cere, în calitate de creditor, falimentul debitoarei LCS Ideal Top Construct SRL, deținută de Andrei Lăcusteanu. Instanța a stabilit un prim termen de judecată pe 16 ianuarie 2023.

Se cere falimentul afaceristului Andrei Lacusteanu, devenit milionar peste noapte situația financiară a societății Ergnur Instal SRL

Creditoarea Ergnur Instal SRL este o firmă specializată în lucrările de instalații electrice care a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri în valoare de 1,8 milioane de lei, un profit net în valoare de 417.897 de lei, dar și datorii de 866.303 de lei. Firma este administrată și deținută în totalitate de Nurla Ablachim Ergean.

Se cere falimentul afaceristului Andrei Lacusteanu, devenit milionar peste noapte situația financiară a societății LCS Ideal Top Construct SRL

Revenind la firma căreia i se cere falimentul, aceasta a fost înființată în anul 2018, iar de la înființare a reușit să obțină contracte numeroase cu instituțiile din Constanța. Firma este deținută de Andrei Lăcusteanu, inginer absolvent al Universității Ovidius și a mai lucrat la SCIM SA, Pheonicia Express și apoi la Rotary Construcții. În paralel, Andrei Lăcusteanu ridică și blocuri în Mamaia, unde a edificat deja proiectul rezidențial Cube Apartments, având încă un imobil cu 5 etaje în construcție în Mamaia Sat. LCS Ideal Top Construct SRL a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri în valoare de 7,5 milioane de lei, un profit net în valoare de 554.234 lei, dar și datorii în valoare de 4,6 milioane de lei, având și 12 angajați.

Se cere falimentul afaceristului Andrei Lacusteanu, devenit milionar peste noapte proiectul rezidențial Cube Apartments

În august 2021, LCS Ideal Top Construct a primit 2,8 milioane lei, fără TVA, pentru construirea unei școli în satul Darabani, din orașul Negru Vodă, după ce, în iulie, primea de la Administrația Portului Constanța aproape 1,1 milioane lei pentru lucrări la rețeaua de apă; în mai 2021, aceeași firmă mai încasa 1,8 milioane lei, pentru extinderea rețelei de apă din Danele 85-99 ale Portului Constanța.

Iată că valul de contracte cu statul nu i-au adus noroc afaceristul care, pare că se pregătește să pună lacătul pe ușă! Sigur, rămâne de văzut ce vor decide judecătorii!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a*****a, candva îl făceai milionar, acum îl faci dator! Hotărăște-te ! Ce ai cu el, sau voi Replica , ce aveți cu el! O fi având ceva de plati către furnizori de materiale, dar crezi ca e singurul investitor/constructor/om de afaceri care nu poate plati la timp unele datorii? Te ai gândit ca el , și altii ca el au de primit sume importante de bai și nu le-au primit ! Sunt victimele unor blocaje , întârzieri de plati! Singura lui vina este ca munceste , se zbate, sa facă ceva! Ce vreți de la el????
0
4
p**a STRAMBA IL STIE TOATA LUMEA DREPT SPAIMA PASARICILOR DE PE PLAJA. ARE NOROC DE O SUPER-BUNACIUNE FRAIERA SI CU ORBUL GAINII CA ALTA I-AR FI DAT DE MULT UN SUT IN CURUL LUI DE MILIONAR DE CARTON. TOATE FUFELE UMBLA IN LIMBA DUPA BANII LUI SI EL ISI BATE JOC DE ELE. UNELE NU ZIC CA NU O MERITA din plin DAR PACAT DE GAGICA LUI CA-I FATA BUNA DAR p*****a... DESI LASA IMPRESIA DE INTELIGENTA. DACA AR FI FOST ASA I-AR FI DAT DE MULT PAPUCII PENTRU CA O SA-I TREBUIASCA CAT DE CURAND LA BULAU ACOLO UNDE VA AJUNGE DATORITA LACOMIEI. CAND ESTI SAGEATA... TE MAI SI INDOI CAND INTRI SI IN CEVA TARE NU NUMAI IN PASARICI IN CARE INTRI CAND VREA BREBENELUL TAU BELIT. MACAR DE-AR FI FOST VREUN FAT FRUMOS DAR CURVELE SI-O TRAG LA GREU CU EL CU OCHII INCHISI CA SA NU VISEZE URAT NOAPTEA! O MUTRA DE COSMAR COSTELIV SI NIMIC MAI MULT...
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
35462936244
5/49
442464503-12-20234 0 9 1 3 5 7
joker
2719125302