REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Se cere închiderea granițelor României! Cine este liderul politic care trage un mare semnal de alarmă

Se cere închiderea granițelor României! Cine este liderul politic care trage un mare semnal de alarmă

Replica API 23 februarie 2020 | 20:02 545

România trebuie să ia măsuri urgente și să se gândească inclusiv la închiderea granițelor pentru a preveni apariția cazurilor de coronavirus, după ce virusul a ajuns în Europa și a băgat în carantină 10 orașe din Italia, țară în care s-au înregistrat și decese din cauza coronavirusului, a transmis sâmbătă presedintele Partidului Ecologist Roman, Dănuț Pop.

„Până nu este prea târziu...Sesizez instituțiile statului, inclusiv CSAT, asupra unui pericol imediat, reprezentat de coronavirusul ce bântuie deja și Europa, în prezent, detectat, in Italia. Dincolo de lupta politică pentru putere, prima grijă a statului român trebuie să fie sănătatea și siguranța populației! Instituțiile statului, inclusiv CSAT, trebuie să ia măsuri urgente și sa acționeze acum, până când nu este prea tarziu și până cand nu ajungem să păzim granițele, gările și aeroporturile cu pistol sau mitralieră. Le sugerez să ia in considerare, inclusiv, inchiderea granițelor”, apreciază liderul PER, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se va instala criza mondiala coronavirus va aliemnta criza mondiala economia se va duce in cap hotelurile se vor duce in cap transporturile se vor duce in cap o sa fie jale mare aveti grija vor muri minim 20 milioane de oameni in lume pana in octombrie , turismul la constanta o sa fie jale anul asta pt ca nu o sa mai avem straini , si multi nu vor mai veni la mare
5
0
In port ar trebui facut ceva..vapoare cu chinezi, coreeni, iranieni, italieni..vin la baut si futut si nu-i intreaba nimeni nimic. Cred ca suntem primii expusi noului virus. In curand, o sa ne uitam pe geam..
6
1
oricine isi poate da cu parerea despre orice chiar daca in practica e cat mai putin probabil sa se intample. coronavirusul are o mortalitate de 3%. sunt afectati in special persoanele in varsta si cei cu afectiuni cronice. oare virusul gripal obisnuit ce mortalitate are
6
1
Stop migranti imigranti din irak siria afganistan au boli coronavirus au cutite bimbe
7
1
Desfiintati locali ca si asa nu ma deranjaza,ei la tura de noapte si in wekeend la Cernavoda dorm acasa,se poate verifica daca se vrea!Comandasu stie!
8
0
toata diaspora care muncea la negru vine inapoi ca acolo nu-i baga nimeni in seama fara asigurare medicala, doar aici platesc fraierii din tara jumatate de salariu asigurare ca sa fie tratati toti ca la datorii suntem comunisti dar la drepturi suntem capitalisti!!!
13
0
Va e frica de moarte, mia nu, veti muri cu totii ori acum ori mai tarziu Dumnezeu vrea asta sa fim pedepsiti pentru ca suntem necredinciosi, cand veti sti sa va punti in genunchi in fata lui sa spuneti o rugaciune catre El, cand inbatraniti ca cand sunteti tineri va e rusine cu El el vrea sa va arate ca voi sa va dati seama ca el exista dar nu cum vreti voi ci cum vrea El. Rugativa cu sinceritate si mutumitii pentru tot ce aveti si pentru cine sunteti ca el a facut totu pentru noi.
6
6
Deja este tarziu din pacate vom muri cu zile de ignoranti ce suntem nu avem minime cunostinte de nimic umblam tusim prin magazine in loc sa stam acasa cand suntem raciti
21
1
Un om intelept si vizionar cel care a propus inchiderea granitelor romaniei. Felicitari! La saracia in care ne scaldam nu ne mai trebuie si moartea!
17
3
da este evident ca virusul regal a fost corcit cu gripa spaniola care in primavara lui 1919 a omorat mai mult de 22 milioane de oameni,mai mult decat 4 ani de razboi,doar caldura a oprit flagelul,daca masonii l-au altoit vor sa ajunga la aia 500 de milioane de locuitori,preventiv ar trebui lichidati jidanii
17
10
Iohannis trasmite boli grave,,trebue bagat in carantina,,izolat.
18
21
Nu mai pleaca nimeni nici eu sa sifonez la u.e
14
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614