REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Se cere urgent un RADAR: ‘Nu au permis, fac întrecere pe şosele, se aud scârţâituri de roţi, claxoane, frâne...’

Se cere urgent un RADAR: ‘Nu au permis, fac întrecere pe şosele, se aud scârţâituri de roţi, claxoane, frâne...’

Replica API 30 ianuarie 2018 | 10:26 363

La Cobadin

La Cobadin

foto cu rol ilustrativ

Locuitorii din Viişoara – judeţul Constanţa, solicită autorităţilor, în special Poliţiei, amplasarea unui radar permanent la intrare în locaitate dinspre Cobadin. Solicitarea oamenilor se justifică prin faptul că în acel loc, de-a lungul timpului, s-au produs zeci de accidente rutiere, cauzate de viteza excesivă, produse îndeosebi de persoane care nici nu au permis de conducere, ba mai fac şi liniuţe pe şosea.

Ultimul accident din zona respectivă s-a produs vineri seară, când un tânăr de 18 ani, şofer de prea puţin timp, a circulat cu viteză, s-a dat cu maşina peste cap, a avariat alte două maşini şi a distrus un gard, ca să nu mai punem că puştiul a fost transportat la spital în stare gravă, cu multiple traumatisme. Localnicii spun, însă, că nu este primul accident de acest gen, în ultimii ani, produs în acelaşi loc.

„A fost a opta persoană care intră în gard şi îl dărâmă. Noi avem casa în curba de la intrare în Viişoara. Nu este o curbă periculoasă, iar de doi ani a fost montat şi un parapet metalic. Dacă veniţi în localitate, după ora 21:30, mai ales vinerea sau sâmbăta, o să vedeţi cu cât se circulă acolo şi câţi circulă fără permis. Valabil şi în Cobadin, şi în Viişoara. Încontinuu se aud scârţâituri de roţi, claxoane, frâne şi viteză cât cuprinde. Acolo s-au dat peste cap maşini, acolo au murit oameni. Şi Poliţia şi-ar pune mâinile în cap dacă ar veni să monitorizeze zona”, ne-a declarat un localnic, păgubit în urma accidentului de vineri seara.

Ce spune primarul

Aceste aspecte ne-au fost confirmate şi de primarul comunei Cobadin, Cornel Cocoş. „Este nenorocire. Sunt destui care nu au permis, dar circulă cu maşinile, mai fac şi întrecere pe şosele, prin centrul Cobadinului. Dimineaţa se văd urme de cauciucuri pe asfalt. Ne trebuie poliţie mai multă, poliţie naţională. Eu cu Poliţia Locală Cobadin nu putem face mare lucru. Fără pedeapsă nu se poate face treabă”, ne-a declarat primarul Cocoş.

Vizavi de accidentul de vineri seara, edilul ne-a precizat că de vină a fost şoferul care nu a redus viteza. „Acea curbă nu este periculoasă, dar a avut viteză mare. Maşina era îndoită în două. După accident, toată lumea căuta un ţap ispăşitpor. Ba că de ce nu vine ambulanţa mai repede, ba că de ce nu vine Poliţia, ei cred ca ambulanţa trebuie să fiie acolo de când se întâmplă accidentul. Dar nici unul nu a zis că şoferul a mers cu viteză mare şi nu a redus-o în curbă. Nu s-a văzut nici o urmă de frânare pe asfalt, mai era şi începător”, ne-a mai precizat primarul, în speranţa că aceste cuvinte vor ajunge şi la urechile factorilor de decizie cu privire la amplasarea unui radar în zonă.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Razi in fiecare zi, noapte.. controale la buletine sau eventual ridicati inca o statuie in localitate sa aiba la ce privi politia locala ca de 3 nu sunt destule....angajati firma de paza in locul politiei locale si rezultatele vor fi mai bune.
1
1
Sa nu puna radar ca se fura si ala. Popor de tigani smardoi si cocalari
4
0
izolata,ceva gen satele din teleorman,fara suparare dar locuiesc in Independenta si e aceeasi situatie.lipsa de preocupare zero,furt si devalizare,furt cu acte in regula.Asta e judetul facut praf de p.s.d,zone care seamana izbitor cu zone din tari africane.saracie,analfabeti,betivi,puturosi,asistati social fraudulosi-electoratul p.s.d.mai vreti preocupare?ce preocupare?s-a dat liber la furt,va urma cea mai neagra perioada din istoria recenta,politai batuti de mafioti,cine se implica?Dragnea?
4
0
Saptamana si evenimentul in cobadin sau viinsoara crime,furturi,scandaluri,vitezomani,.....ce competente are politia locala dl primar????? Cati hoti si amenzi au dat?????? Politia nationala e post pe post ei au competenta dl primar......
11
1
niste.. tarani...
5
0
Sa ii faci tu o felatie lui Soflea sa il tii ocupat ca sa nu se gandeasca la radar , dna Ana!
2
4
Doar in Viisoara ....in sat Lanurile conduc copii de 14 ani...masini fara acte fara numere in stare de ebrietate etc etc...politia nu vine nici daca suni la 112 dar sa mai si patruleze....mai ceva ca in vestu saltic
11
1
Vad ca mi-au sarit militienii in cap!Scuze,dar programul poate fi modificat,ati auzit de lucrul la tura sau in schimburi?In felul asta se pot acoperi 24 din 24 ore,dar baietii prefera ca la ora 15 sa fie acasa si seara sa doarma la spinatea nevestii ca de,luna trece leafa merge si fraierii platesc taxe si impozite.Si la 45 de ani ,baietii vor la pensie ca sunt rupti de oboseala si de portul armei.
11
2
Vai de viata lor
8
2
Nu intelegi ca politistul lucreaza, ca orice alt salariat, numai in intervalul in care este platit, asa cum zici tu, din taxele si impozitele tale? De ce nu te bagi tu sa faci voluntariat, sa prinzi infractori moca, ca vorba aia, tu nu esti putoare, nu-i asa?
10
4
sa intelegem ca se pot face infractiuni dupa ora 16 ca politia e libera?????....asa ceva????... si cand te gandesti ca noi platim taxe si impozite sa fim protejati de niste putori fara onoare si fara valoare!!!!!
7
6
Nenea dan nici un politist nu mai sta peste program neplatit ca asa vrea poola primarului ! S-a terminat cu dictatura comunista ! Basescu i-a dat afara cu miile ca si-au aruncat caschetele in curtea de la Cotroceni ca parca era a lui tac-su si alu Udrea ! Olgutza si cu Carmencita au dat legi de cacat si astia au ales sa se pensioneze ! Oricum meseria de politist nu mai e tentanta , tinerii prefera sa lucre in strainatate pe bani adevarati .
9
5
Foarte corect domnule Dan sau poate nu stii ca dupa ora 16 politistul nu mai este platit.
6
2
moarte tiganilor !
13
1
Si totusi,numarul politistilor la tara a crescut,adaugand aici si pol locala dar,problema consta in programul lor de lucru.Toti au program la zi,de la 7-8 la 15-16,ca secretarele,dupa or 16 satele devin proprietatea betivilor la volan,hotilor si aceloe certati cu legea.Daca ai o problema dupa ora 16 si suni un politist care,culmea locuieste in acel sat,iti raspunde ca este liber si sa astepti pana a doua zi cand revine la program.
10
1
Da,ma!Cer oamenii radar! Dati-le ma! Si ce fac cu el? Macar vor afla dupa ce-i arunca pe garduri ce viteza au pardalienii.Sunt oamenii curiosi! Or avea o suta-doua km pe ora!?
6
0
.... una bucata la kil ! Pai , ati scos 8000 de politisti vechi si cu experienta la pensie, la 47-48 ani, ca asa a vrut muschii madamelor Olgutza prostuta si secretarei de Videle Carmencita , ati eliberat din pushcarie 4000 de hoti si acum vedeti consecintele ? Domnule Edil de COBADIN : cati politisti proaspat iesiti la pensie aveti angajati la Politia Locala ? ... nici unul ! Voi primarii, fugiti de ei ca dracu de tamaie , ca va cunosc toate manevrele pe care le faceti ! Voi angajati pizdulici. Dar cand va intra sula-n cur , ar fi fost buni , nu ?!?!?....
11
3
Puneti ca va fura Soflea radaru.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218