REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SE CIRCULĂ HORROR spre Năvodari din cauza POLEIULUI! Accidente pe bandă rulantă, maşini RĂSTURNATE!

SE CIRCULĂ HORROR spre Năvodari din cauza POLEIULUI! Accidente pe bandă rulantă, maşini RĂSTURNATE!

Replica API 12 ianuarie 2019 | 00:52 710

S-a instalat haosul în dimineaţa de vineri, 11 ianuarie, pe drumul care leagă Constanţa de Năvodari. Din pricina poleiului au fost înregistrate mai multe accidente rutiere, o maşină răsturnându-se. Din fericire, cele mai multe evenimente rutiere s-au înregistrat doar cu pagube materiale.

sursa foto: Facebook/Infotrafic Jud. Constanta

"Se circulă sub orice critică! E polei şi sunt multe accidente rutiere. După ce că se circulp cu dificultate din cauza carosabilului acoperit cu polei, traficul este îngreunat şi din cauza accidentelor", au relatat şoferii.

Spre exemplu, patru autovehicule au fost implicate într-un accident rutier, în zona Summerland, două persoane fiind rănite uşor. Mai exact, un șofer a pierdut controlul direcţiei de mers a maşinii (din pricina neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil acoperit cu polei), a intrat în coliziune cu 2 autoturisme şi a ricosat uşor şi într-un autovehicul de transport persoane. Cele 2 victime rănite usor sunt din primul autoturism, fiind vorba de şofer şi pasager.

Ulterior, un alt accident rutier a avut loc. De fapt, un carambol, fiind implicate vreo 7 autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită!

Conducătorii de autovehicule sunt sfătuiţi de către poliţişti să circule, atât în localităţi, cât şi în afara acestora, cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă. În cazul în care partea carosabilă este alunecoasă, pentru a încetini trebuie folosită frâna de motor. În niciun caz nu trebuie bruscate comenzile! Pentru a putea opri în condiţii de siguranţă atunci când autovehiculul care circulă în faţă frânează brusc, trebuie mărită distanţa în mers. Chiar dacă drumul este uscat, se pot întâlni porţiuni unde există risc de formare a poleiului, de aceea, nu conduceți, chiar și pe distanţe scurte, dacă autovehiculul nu este echipat cu anvelope de iarnă. Reamintim că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante. Nerespectarea acestor obligații se sancționează cu amendă între 9 și 20 de puncte-amendă, și se va reține certificatul de înmatriculare/înregistrare al autoturismului, eliberându-se o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E perfect asa!
1
0
drumarii ii dadeau ma-tii la muie , javra USR-ista , cine pizda ma -tii ti-a spus ca drumarii sunt de la psd ? ai uitat ce era pe vremea chiorului care v-a spus ca iarna nu este ca vara ? mare jeg esti , curva USR-ista !
2
3
Bai cretinilor drumul nu are nimic. Singura problema este ca toti neghiobii se urca la volan
5
3
Ma uit si ma amuz din ce scriu '' soferii'' , pai mai tata....pe vremea lui Ceasca cauciucul de iarna era...slabirea presiunii in pneuri , mai stie cineva asta ? Si la fel de bine se mergea extrem de incet si prudent! Nu injura nimeni drumari si primari....drumurile erau jalnice , Dar eram soferi , FARA ANVELOPE DE IARNA SI ALTE FIGURI....ERAM RESPONSABILI !
6
3
Dar admin drumului cu cat e amendat daca nu e dat cu material antiderapant?
10
0
Drumul e facut de firma Tel drum comentariile sunt degeaba
10
4
mai bine stati acasa
7
0
esti din aia cu permisul luat aiurea sau care te crezi soferu' iadului?invata sa scrii si sa citesti,analfabetule!unde plm ai invatat sa scrii cu sh?!esti pe mirc-daca stii ce e aia!labagiule ....muistule care esti
1
8
Bai da drumarii unde gatii mamii lor sunt ??? Putzina sare pe coada, ceva ??? Muie dragnea maledivul, muie pesede !!!
10
9
Cu anvelopele de iarna pe polei nu e vreo mare halva!In primul rand ar trebui sa se conduca cu mare atentie,unii ar trebui sa foloseasca transportul in comun,ca nu s-au nascut in masina,si n-ar strica si niste antiderapant!Giratoriile de pe relatia Mamaia-Navodari sunt proiectate cu posteriorul!
20
1
Lautarule din navodari veze-ti de cantarile tale , escrocule ! Sa ne pisham pe fata ta ca nu ti-ai onorat cantarea la mine la nunta , pishatule !
5
6
Problema cu acel drum este ca benzile sunt inguste, sensurile giratorii sunt prost proiectate, abia au loc doua autoturisme simultan, asfaltul a inceput sa cedeze si limita de viteza este prea mare, in comparatie cu Mamaia unde strada este mai lata. In comparatie, asfaltul din Mamaia este parfum si rezista de peste 15 ani.
18
2
Am circulat pe drumul care duce spre Navodari dinspre mamaia si vreau sa spun ca drumul este construit prost , nu este bine semnalizat plus ca nu inteleg de ce atat de multe sensuri giratorii . Plus ca este nebunie cu bizoni din trafic . Faptu ca au acele auto de teren ii face sa nu respecte nici o regula in trafic . Conduc de parca sunt pe tarla . BAI BIZONILOR , BAI TARANILOR , DACA ATI CUMPARAT AUTO DE TEREN , NU VA DA DREPTU SA CONDUCETI DE PARCA VA AFLATI PE CAM P . EU INTELEG SUNTETI NEEDUCATI DAR INVATATI TOPARLANILOR SA RESPECTATI PARTENERI IN TRAFIC .
31
4
Pun pariu ca toti au cauciucuri asa zise de iarna. Si pun pariu ca nu ajuta cu nimic mai mult decat cauciucurile normale. Trebuie scoasa legea si sa raman doar pentru transportatori
9
17
Iarna nu-i ca vara
15
5
Soferi fara experienta si ignoranta Primariei Navodari !!
18
2
Iarna face diferenta intre soferii buni si aia prosti....
26
4
Simplu, unii soferi trb sa circule cu transportul in comun iarna.
28
3
ce horror fa?e iarna,e polei,au dat sau nu cu ceva pe sosea,plm,trebuie sa se circule cu atentie si sa se adapteze vitea la condotiile de trafic!toti dobitocii si dobitoacele si-au luat permis,cum dracu' l-au luat,dar imediat se cred "reisari" si uita de reguli,preventie,etc!sa se duca'nbalarii cu rablele lor scumpe sau nu,dincauza lor se intimpla tot felul de porcarii!
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614