REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Se citează telefonic martorii din dosarul poliţiştilor din Mangalia acuzaţi de luare de mită

Se citează telefonic martorii din dosarul poliţiştilor din Mangalia acuzaţi de luare de mită

Replica API 18 aprilie 2018 | 00:00 829

Cauză repusă pe rol

Cauză repusă pe rol

Magistrații Tribunalului Constanța, la data de 13 aprilie, au decis repunerea cauzei pe rol pentru a pune în discuţie continuarea demersurilor, prin citare telefonică, în vederea audierii martorilor din rechizitoriu, prin citare telefonică. Ulterior, 16.04.2018, cauza a fost amânată pentru continuarea demersurilor prin citarea telefonică a martorilor din lucrări.

Următorul termen a fost stabilit pentru data de 4.05.2018. Este vorba de dosarul în care doi polițiști au fost trimiși în judecată pentru luare de mită. În fapt, în august 2017, un echipaj format din doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, respectiv Ionuț Popârtac și Mihail Romeo Dobrescu a oprit un autoturism, ca urmare a săvârșirii de către conducătorul auto a unei contravenții la regimul rutier.

Pentru a nu lua măsurile legale față de acesta, cei doi i-au solicitat o sumă de bani. Conducătorul auto a sesizat imediat fapta la linia telefonică Telverde, acțiunea de prindere în flagrant fiind organizată cu operativitate, în aproximativ 30 de minute de la apelul telefonic. Suspecții au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită. Procurorul a dispus față de aceștia reținerea pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baietelul asta al meu, Cristian Cralev, am vrut sa-l avortez dar nu a reusit. Asa a aparut dobitocul pe pamant... Imi cer scuze
0
0
Sunt pe numele la neveste ,retardatule ... ei conduc din umbra
0
0
Cum de au voie sa aiba afaceri bozolan.cu.micii.in.obor si lexu cu animale
2
1
Doar atat? Dar de traficul de persoane nu se spune nimic? Femei vandute pesitlor de catre cei care sunt " politisti" in mangalia nu se mai spune nimic? Halal politie...
1
0
Militianul de la rutiera Mangalia, Cralev Cristian o jigodie penala!
10
11
... au domnii agenti ! Cu munca nai putin ! Unii mai fac si pe soferii prin Olanda , cica sunt bolnavi in concediu medical ... se trateaza !
6
1
Ce se mai anunta despre militienii de pe A2 care in sezonul estival 2017 si-au ridicat vile din spagile luate de la soferi? Ii faceti si pe astia scapati ? Militianul care juca fotbal la Agigea acum ce mai face? A fost promovat intr-o liga suoerioara? Tablagiul sef de la Rutiera Constanta, vrea camere pentru soferi, dar de ce sa nu fie si pentru militieni ? Daca filmeaza vreo spaga ceruta, sterg filmarea?
7
2
E plin sistemul de Nitoii. Banu luat mintiile.. La puscarie cu ei
7
1
Si sa verifice si.pe altii,de unde au bmw uri si.vile,altii ca ei
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102