REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se complică situația pentru jandarmi: număr URIAȘ de plângeri depuse la Parchet

Se complică situația pentru jandarmi: număr URIAȘ de plângeri depuse la Parchet

Replica API 18 august 2018 | 00:00 250

Procurorii au înregistrat, până în prezent, 257 plângeri depuse de către protestatari împotriva jandarmilor, aceștia fiind acuzați ar fi intervenit într-un mod abuziv la mitingul din 10 august. Totodată, procurorii au efectuat 119 audieri.

Sâmbătă au fost înregistrate 19 plângeri, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ).

Parchetul General a anunțat că de luni se vor efectua acte de urmărire penală, inclusiv primirea de plângeri sau denunţuri la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, situat în Bulevardul Libertății nr. 12, sector 5, Bucureşti.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai puleashca,un om care e de munca produce ceva pt societate.Produce bunuri care sunt folositoare traiului.Castiga bani si cel care munceste si cel care ii pune munca in valoare.Tu ba puleashca o bati pe fatatoarea care te-a scos dintre ea si vezi ce produci !?! ii produci niste vanatai folositoare traiului ,vei raspunde din mintea plamadita din cacat.Asadar,tu produci ceva,o bati pe ma-ta pana ii produci anxietate,sminteala,etc si noi o recunoastem pe strada ca e ma-ta dupa productia ta.ba puleashca,mai ai prosti pe linga tine?!!!!Nu raspunde ca stim.
7
0
Dk eram eu de munca ii bateam de le sareau toti dintii din gura!! Bai puletilor noi aparam tara ! van gura de ratati ..
1
4
Protestatarii nu fac si ei o petitie ca femela jandarmilor sa fie arestata preventiv,cu dosar penal,cu tot ce ii sta bine unei dobitoace care nu are simt de raspundere la locul de munca?!Femela jandarmilor daca era maturatoare isi pierdea matura.Cu ce isi facea misiunea?Cine a angajat-o sa stie ca dupa supt vine si plata.Adica proces penal si condamnare.A pierdut matura sau arma ca ptr femela e totuna!!!!Ea crede ca o protejeaza cu-i i-a dat falci.
4
0
O persoana angajata care e dotata cu arma si munitie poarta o raspundere mare.Militarii in termen daca pierdeau armamentul prin furt ajungeau efectuau pedeapsa la batalion disciplinar.De ce purceaua paralizata nu e in arest?Priviti imaginile cu ea ca zbiara la stele in loc sa retina vizual pe cei de langa ea ca sa poata spune ca l-ar recunoaste pe cel care i-a luat arma.PT ca acolo era pazita de jandarmi instigatori civili toata gramada aia si cu paralizata,asa sa ajunga,sunt suspecti de furtul armei.Presa doarme,dar vor fi proteste si cu arma tot un jandarm civil poat face nenorociri.
5
0
Prea multe comentarii la TEMBELIZINILE astea comerciale ,care deservesc OAMENI POLITICI..RUSINE PSD..RUSINE...PSD..RUSINE..
7
4
La urmatorul miting sper ca jamdarmii sa i bata CA LUMEA !
12
11
Si daca va incepe vreo ancheta sau vreun proces o sa dureze la fel de mult ca dosarele mineriadei din '90 sau al Revolutiei din'89.Se va da verdictul la pastele cailor.A fost o diversiune creata de cei de la guvernare impreuna cu capii jandarmilor,o regie destul de proasta totusi.Au incercat sa discrediteze romanii din diaspora si in acelasi timp sa plateasca polite mai vechi din vremea cand s-au pierdut alegeri datorita voturilor celor din strainatate-vezi alegerile prezidentiale.Atat ii duce capul pe unii,merg doar la intimidare,cu jandarmii si preotimea vor sa supuna o tara!
8
13
ce tot o lalaiti cu jandarmii ca au facut si au dres ,nu o sa-i condamne nimeni pentru ce s-a intamplat, daca manifestantii stateau la minim 3-5 metri de gard si la ora 23.00 paraseau piata si ar fi fost agresati loviti in aceste conditii da ,erau de vina jandarmii in rest apa de ploaie .Dar de ce nu vorbeste nimeni de decizia ONU prin care cei condamnati pentru coruptie au dreptul sa participe la alegeri vezi cazul fostului presedinte al Braziliei 12 ani in puscarie si candideaza .Ha,ha ciolanis usr pnl v-ati facut din nou de cacat este decizie ONU Dragnea va candida la alegeri !
10
16
Boschetarii drogati nu aveau ce cauta la protestul diasporei. Au vrut sa fie batuti de jandarmi si asta au primit. Felicitari jandarmilor si muie lui Klaus care a doua zi isi pazea casa din Sibiu cu aceiasi jandarmi pe care ii denigra dupa miting.
18
19
Da jandarmeria de ce nu depun plangeri,,,toti boschetari depun plangeri,..
14
16
Noi ne spalam pe cap spre deosebire de voi pesedisti imputiti si nespalati vanduti pe un mic si o bere tigani asistati social si putregaie comuniste !
15
19
Toti borfasii din Buc. depun acum plangeri dupa ce "dulapul" coclit nazist i-a invitat la violente!Halal presedinte ati votat,sa va spalati pe cap cu el
15
24
Nu e normal sa distrugem jandarmeria, o parte din cei ce au fost in piata o meritau, imaginile sunt clare. Iar daca tot ii denigram atit, hai sa ii punem pe toti la puscarie si sa nu mai avem jandarmi. Se face atita tam-tam pentru niste huligani, care kiar au furat si o arma. Despre ce vorbim???? Iar asta cu diaspora mi se pare o mare mizerie, aia vin in tara si nu mai stiu sa vorbeasca bine romineste, si chiar nu intekeg care e problema lor? De ce vor proteste? Ii dam jos la urmatoarele alegeri, si gata, problema e ca oricine ar veni, tot rau ne va fi. Sanatate!
18
23
Din pacate jandarmeria a cazut la mijloc din orgoliu penalilor de la putere. Sa vedem daca se merge mai departe cu ancheta si sa vedem munitia daca vine de la o capusa de HEXIFARMA. Ca nu de alta dar ne ustura pe git si acum dupa doua saptamani.
24
11
o alta manipulare ieftina la care au pus multi botul
17
7
la jandarmi...sunt in misiune si trebuua sa i distruga pe borfasii din Bucuresti...FELICITARI JANDARMERIA ROMANA !!!...
22
27
foarte bine, toti la puscarie, si ministreasa dan sa beneficieze de acelasi tratament- ea a coordonat si a dispus totul, bineinteles la comanda puscariasului dragnea. Cat mai dureaza asaltul acestor teleormaneni asupra poporului roman?
31
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218