REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Se construieşte un dispensar nou în Limanu

Se construieşte un dispensar nou în Limanu

Replica API 18 septembrie 2019 | 23:47 1567

Locuitorii comunei Limanu vor avea, din 2020, un dispensar nou. Marţi, 17 septembrie, au demarat lucrările pentru construcţia dispensarului, care presupune o clădire cu un etaj, cu o suprafaţă construită de aproximativ 282 metri pătraţi şi o suprafaţă desfăşurată de circa 566 metri pătraţi. Imobilul este prevăzut cu mai multe cabinete medicale specializate, un laborator de analize, un punct de recoltare, o farmacie, precum şi săli de tratament, vestiare şi camere pentru medici. De asemenea, proiectul prevede şi o zonă de aproximativ 200 de metri pătraţi de spaţii verzi şi parcări.

“Este un proiect vital pentru comunitatea noastră. Iniţial ne-am gândit să reabilităm clădirea existentă, însă, după expertize amănunţite, am realizat că am avea costuri mult mai mari decât dacă am face un proiect nou. Am gândit acest centru de sănătate în concordanţă cu nevoile pe care le au oamenii din zonă. Noul dispensar va avea un cabinet stomatologic, pediatrie precum şi un cabinet specializat pe cardiologie/ecografie. Mi-am dorit servicii sanitare moderne, cu echipamente performanţe si personal dedicat. A fost un efort major, dar cred că este datoria autorităţilor locale să facă toate demersurile necesare pentru a asigură locuitorilor toate condiţiile normale de viaţă. Iar accesul la un sistem de sănătate modern este … vital”, declară Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Potrivit proiectului, lucrările de execuţie a imobilului vor fi finalizate în termen de 12 luni. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 2,7 milioane lei, fonduri alocate exclusiv din bugetul primăriei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
primarul milionar din limanu vrea un dispensar,dupa primaria nesi goala din 2 mai,bustul lui Kogalniceanu.Ei sa ca.a in curte,satul e jalnic,case aiurea,hotomani. Si ce doctori ai bai?medicul mecanic olariu,sau cealalta?habar n.au amindoi de nimic. Dar intretinerea cladirii,salariu trintori,de unde il dai?si wcul in curte la groapa,normal. Nu va mai ajung furaciunile pesedeilor.
0
0
te-am enervat, asa-i? 1. Invata sa scrii! 2.Laturile cu care arunci vorbesc despre caracterul tau. Ideea este ca aceasta echipa va merge mai departe, iar tu tot acolo ramai. Asta-i diferenta dintre voi,cei frustrati carora nimic nu va convine. Cautati mereu cate un nod in papura. Va impiedicati de propriile neputinte si nerealizari.
1
0
Mai difuzor, de ce nu spui ca tot ce se face, daca se face in Limanu, se face pe bani imprumutati de la banci. Comuna este ingenunchiata in datorii. Peste 25 milioane lei de restituit la banci nu sunt de colo, ba dimpotriva sunt o grea povara pentru comuna. Cati bani europeni a atras actuala conducere ? Raspunsul nu il sti, ca nu este pentru dobitoci ca tine: nici macar 1 euro nu a atras acualul primar pentru comuna. El prefera banii obtinuti din puparea clantelor si fundurilor PSD-iste, usor de obtinut daca ai limba aspra. Difuzor, fi mai prudent in transmiterea de mesaje.
3
1
De multe ori unui primar de genul asta i se neaga valoarea tocmai pentru ca insistenta cu care acesta se remarca doar facand fapte si lucruri pe placul societatii, fara sa doreasca sa fie privit ca exceptie si recompensat pentru asta, starneste si invidia si, poate, ura celor certati cu societatea, cu comunitatea.
3
2
Vama e o spelunca se pisa oamenii pe drum. 2Mai copii se pisa on containere de 3ani. Limanu e ca Hagieniu si Hagieniu e in 1700 pe timpu lu Soliman Magnificu. Inante cu 9luni de alegeri primaru face....
3
1
Leni, doar pe hartie, trebuie sa o voteze prostimea pe Dancila si mai bagam si noi din top.
2
1
Observam ca localitatea Limanu este in plina scensiune urbanistica. De unde au fonduri ? Au descoperit un filon de aur in subteran ?
3
1
La Costinesti in trei mandate nu au fost in stare sa faca un hol de trecere pentru legatura cu toaletele scolii dar sa mai construiasca un dispensar !Nu ca nu ne-ar trebui dar nu are cine sa se implice ,primar invechit ,spagar,betiv iar consilierii lasa de dorit .Asteptam urmatoarele alegeri !
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920