REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SE DEMOLEAZĂ GARAJELE LA MANGALIA. Primarul, la discuţii cu cetăţenii – VIDEO!

SE DEMOLEAZĂ GARAJELE LA MANGALIA. Primarul, la discuţii cu cetăţenii – VIDEO!

Replica API 23 iunie 2018 | 00:00 319

Primăria Mangalia a demolat în data de 21 iunie o clădire insalubră de la marginea cartierului de case ale oraşului şi urmează să dispară şi garajele, însă o parte dintre cetăţeni nu sunt mulţumiţi de decizie.

În ceea ce priveşte demolarea de joi, primarul Mangaliei, Cristian Radu a precizat că întreaga zonă va fi curațată și igienizată, terenul urmând a fi utilizat în interesul comunității. “În imobilul demolat joi au locuit 16 familii, care au fost evacuate în ultimii doi ani pentru datoriile acumulate la utilități și chirie sau care au locuit aici fără forme legale. Procedura de evacuare a parcurs toate etapele specifice și s-a realizat în baza unor hotărâri judecătoreşti cu titlu executoriu. În zona respectivă, există mai multe clădiri de același tip, locuite de persoane fără documente de identitate sau care refuză plata utilităților. În baza deciziilor instanței, evacuările continuă, iar clădirile insalubre vor fi demolate”, a transmis administraţia publică locală.

Referitor la demolarea garajelor, care a împărţit cetăţenii Mangaliei în două tabere, pro şi contra, primarul Cristian Radu a decis să se deplaseze în teren, pentru a discuta cu oamenii – VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Face bine, va-ti invatat cu proprietati pe domeniul public a? Sa dus vremea comunismului, masinile s-au inmultit e nevoie de spatiu de parcari, pe domeniul public au dreptul toti nu doar unii, stam la bloc, nu iti comvine ia casa si fa garaj pe terenu tau, ajunge cu tigania asta intre blocuri
0
0
Pe 30 unde a demolat garaje pentru Raim.
0
0
cred domnule primar ca in dimineata in care ai hotarat sa darami garajele ai avut o noate rea. sau poate sotia te-a indispus. eu cred ca ar fi bine sa lasi garajele acolo unde sunt.oamenii au investit multi bani in ele.le-au platit anual.daca sun ilegale ilegala a fost si plata anuala.in acest caz vei face bine sa o returnezi.
0
0
Daca ar fi interesat de identificarea locurilor de parcare, recomand primarului radu cristian sa injumatateasca trotuarele orasului care sunt late cat doua benzi de circulatie, sa faca parcari laterale asa cum o fi vazut si el si toti bugetarii din primarie care s-au vanturat prin cele tari straine...sau sa mearga pana-n statiunea Neptun sa vada acele parcari laterale si rezolva problema. sa termine cu demolarile sau daca tot ii place sa distruga sa inceapa cu mastodontii de beton, hoteluri, restaurante, terase..etc. construite direct pe plaje! An de an marea inainteaza si pierdem din plaje ia
1
0
Domnule primar radu Cristian, termina cu prostiile si fa ceva, construieste ceva util si folositor cetatenilor care te-au ales sa le fi PRIMar. Sa darami sau sa demolezi pentru ca nu avem locuri de parcare este o mare prostie atunci cand ai trotoare in oraselul asta late cat o sosea cu doua benzi! In lumea civilizata trotuarele nu sunt mai late de doi trei metri, si in oraselul nostru trotuarul cat bulevardul. Tot in lumea civilizata sunt acele parcari laterale, am vazut ceva asemanator si te rog sa ei ca model parcarile laterale din statiunea Neptun. Construieste domnule primar nu demola!
3
0
Daca autorizatii de constructie nu exista pentru majoritatea garajelor , autorizatiile de demolare cum s-au facut?Ce faci demolezi fizic dar scriptic ceva ce nu exista de fapt.Doar daca prostii au depus declaratie de impunere la taxe si impozite. Si daca nu- l am declarat cum vii sa-mi imputi cheltuieli de demolare.Amenda si atat.
4
2
ia luati l ma la constanta.a demolat 3 garaje care u deranjau face 2 locuri de parcare si spatiile verzi dispar.luate de pretenii lui.pe spatii verzi se fa magazine si blocuri.fara garaje sau locuri de parcare.idiotilor.de garaje nu putea pune el asfalt sau sa faca ceva verde.asa va bucurati si cand a scos pomii si a ous iarba.sa va inece prafu.tara de idioti .sa moara capra vecinului si cand va dati seama va fi rea tarziu.slugilor
3
7
Foarte bine face, toate trebuie sa le dea jos
13
5
Garajele sunt pline cu tuica si resturi de mobila, nici nu au masini, vezi in spate la Rapsodia, ce betii trag cumetrii de cartier...
12
4
Asta e primarul de care avem nevoie la Constanta.
10
4
Jumi juma s-a urcat pe utilaj si a pornit pe demolari. Vai soarta ta cand vom veni noi cu utilajul si iti vom demola casa aia facuta in Constanta pe numele soacrei, pe malul ghiolului la intrarea in Mamaia
10
11
Callatiene , Nero DEZINFECTEAZA orasul de capuse si sobolani ca voi. Mosnegi fara masini care fac tuica in garaje , tineri fara munca care fac cazare si dorm in garaje , pesti care cazeaza prostituate in garajele cu etaj cirpaci care repara neautorizat masini in garaj ... GATA vrem locuri pentru TOTI nu numai pentru unii.
17
5
foarte bine ati facut ! dezactivati locurile si goniti infractorii din Mangalia
20
3
Nero incendieaza orasul ; nu are solutii.Atita poate:sa distruga .Cetatenii ,ghiocei,asteapta in loc sa reactioneze.Divide et impera !
6
16
fara discutiii !!!!!!!!!!!jos toate dughenele focare de infectie si magazi de gunoaie omul e comod nu si parcheaza masina in garaj 80% sunt pline cu te mir ce
21
5
Cica a venit sa spuna adevarul fie ca le convine sau nu cetatenilor.Care adevar, despre ce? A luat o hotarare si o si executa, parerea cetateanului nu mai conteaza.Dar vrea solutii pentru locurile de parcare.Omul parcheaza unde poate si unde gaseste loc cat mai aproape de locuinta.Blocurile in Mangalia s-au construit masiv in anii 75-80, fara a fi prevazute locuri de parcare.Dupa 90, acolo unde a mai fost o bucatica de teren intre blocuri s-a gasit cate un smecher care si-a ridicat o vila, o pensiune, un garaj...Si acum vreti parcari- unde??
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920