REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se DEMOLEAZĂ hotelul SELECT din MAMAIA. RĂSARE un BLOC de 10 ETAJE

Se DEMOLEAZĂ hotelul SELECT din MAMAIA. RĂSARE un BLOC de 10 ETAJE

Replica API 12 septembrie 2020 | 00:08 9056

După ce a scăpat de sechestrul instituit pe cele două hoteluri pe care le deține pe litoral, Lotus și Select, afaceristul Gheorghe Ionescu din Iași și-a revenit cu banii și a decis să pună bazele unui mega proiect imobiliar. Acesta va demola hotelul Select pentru a construi în locul un imobil cu 10 etaje, cu funcțiunea de apartamente de vacanță.

Gheorghe Ionescu deține, prin firma sa Inproiect din Iași, trei hoteluri în Mamaia, Perla, Lotus și Select. În urmă cu câțiva ani, Fiscul ieșean a luat decizia de a pune sub sechestru asigurator cele două din urmă unități de cazare, măsura fiind luată pentru recuperarea a circa 12 miliarde lei vechi, suma imputată de Fisc în urma unui control la societatea în cauză. Iată că afaceristul s-a pus pe picioare și a demarat procedurile pentru investiții majore pe litoral.

Anul trecut a cumpărat Perla de la Mohammad Murad, iar astăzi vrea să demoleze hotelul Select pentru a construi în locul lui apartamente de vacanță. Cu sprijinul primăriei, Direcția de Urbanism, evident, care i-a dat undă verde pentru desființare imobil existent P+4E-hotel Select și construire imobil P+10E cu funcțiunea de apartamente de vacanță, împrejmuire teren și organizare de șantier.

.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa darami asa constructie? Se vad toate haznalele de hoteluri construiete de ei fara pic de gust si rafinament,fara balcone.Nici in 1000 de ani nu vor construi un hotelul Select.Tot ce se construieste in ziua de azi sunt facute de mantuiala . Cine le-a aprobat sa mearga la puscarie.Cum sa aprobi 10 etaje acolo? In orasul acesta nu exista nimeni sa-i controleze? Nu se mai tine cont de normele in constructii? Ati vazut voi in marile statiuni de afara asemenea cladiri construite ca in Mamaia? Pe ce planeta traiti? Cine dracu o sa mai vina in Mamaia? Vreti turisti la 10 etaje...
2
0
Repede Fagadau a dat autorizatie sa construiasca pe tot terenul spatiu verde pa stie Ca pierde primaria
1
0
moldoveanul s a ingrasat tare din 2011 cand a cumparat hotelul de la doina.
2
3
sa inteleg ca intr-o statiune se demoleaza un hotel si se face un bloc de apartamente. Practic se trece de la trurismul cat de cat fiscalizat sau turismul la negru. Unde e madama aia de corina martin care plangea de mila turismului?
11
2
Egal PAMPALAU!
4
3
Mogofane santier
3
0
doamne ajuta si sa fie primit de populatia doritoare de cutii de chibrituri. Parca simt deja mirosul verzei murate pe scara blocului.
8
1
Nuu Fagadau este vinovat. Cel care a facut combinatia este Babu. El si makidonimea trebuie sa dispara.
12
5
Fagadau si o sa aveti numai blocuri fara locuri de parcare, o sa aveti un oras murdar, un oras plin de infractori, taximetristi de proasta calitate si FIRMELE LUI MAZARE CARE PRODUC.
20
3
Ce puscarie ma? Impuscati merita astia
19
4
Fagadau si acolitii cata spaga ati luat , Nemernicilor ... la puscarie cu voi si averea confiscata ! Multi se credeau intangibili !
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218