REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se deschide primul centru de medicină felină la Constanța

Se deschide primul centru de medicină felină la Constanța

Replica API 14 februarie 2018 | 00:00 1261

My Cats - primul Centru de Medicină Felină din Constanța, pe Strada Aprod Purice nr. 1 (Pe Bd. Mamaia, vis-a-vis de Universitatea “Ovidius”, lângă restaurantul “La Scoica”) se deschide pe 18 februarie, la ora 15:00.

Dr. Tache Epure și echipa sa au pus bazele unui centru dedicat în totalitate pisicilor, în care stresul cauzat de vizitele la veterinar este complet eliminat, iar felinele au parte de cea mai bună atenție și îngrijire veterinară.

La noul Centru de Medicină Felină, pisicile vor putea beneficia de consultații, deparazitări, vaccinări, tratamente, analize de laborator, precum și tratamente alternative, cat grooming și medicină holistică.

O altă premieră în Constanța este deschiderea simultană a Cat Hotel-ului, un loc în care vă puteți lăsa pisica în regim hotelier atunci când plecați în concediu, știind că ea va beneficia de cele mai bune condiții de cazare, masă și asistență veterinară.

My Cats nu este dedicat doar celor care dețin deja o pisică. Oamenii care își doresc să își mărească familia prin achiziționarea sau adoptarea unei feline, vor avea partea de consiliere în creșterea și îngrijirea pisicilor, în așa fel încât decizia achiziționării unei pisici să fie făcută conștient, reducând astfel surprizele neplăcute sau riscul de abandon.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sotului unei amice i-a facut copie dupa cartea de identitate. ii era teama ca moare animalul internat in cabinet si nu mai vede banii de pe tratament si cazare. omul este unul foarte serios. cunoscut in constanta in mediul lui profesional. este foarte grav si riscant sa faca asa ceva. ii poate folosi datele personale. se numeste furt de identitate. omul zicea ca sta linistit ca in caz de ceva stie la cine sa trimita procuratura cu care colaboreaza des. deci in dorinta de a se acoperi cu hartii nenea asta este posibil sa se umple cu rahat.
1
0
Este simplu: nu ii mai deschideti usa cabinetului. Sa vedem ce va face. Isi va corija atitudinea? Fiecare pasare pe limba ei piere, nu?
2
1
daca esti speriata , socata de ceea ce i se intampla animalutului cu care ai venit , acest medic nu arata intelegere . mai mult , te ameninta cu datul afara din cabinet ! fara ca tu sa fi jignit sau suparat pe cineva . doar pentru ca ai fost in stare de disperare si ai insistat sa-ti ajute animalutul sa traiasca . deci empatie zero , cum zicea si cea de dinaintea mea ! iti baga pe gat o sumedenie de analize si medicamente , sa te jupoaie de bani . ar merita sa ne lasam toti de acest "sport" si sa nu mai crestem animale de companie . sa vedem din ce vor mai trai lepre de medici de acest gen !
6
0
Tache Epure este un medic veterinar din Constanta, proprietar al Sunquest Vet, preocupat de deplasari in Delta Dunarii si de simpozioane si congrese, in timp ce pacientii necuvantatori si neajutorati ii mor in cacatul sau de clinica! Individ interesat doar de bani. Discuta cu tine cu usa cabinetului larg deschisa, ca sa auzi vanzoleala de pe hol, sa te determine sa-ti misti curul cat mai repede afara! Te tine in picioare. Nu are rabdare, nu are compasiune, nu are empatie fata de animalute! Evitati-l! Este un rahat uman. Poate prea zaharisit, dat fiind faptul ca se stie ca este diabetic...
7
0
Si bozolan hop pe el ,popartac si dobrescu emblema mangaliei
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218