REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Se deschide un nou magazin Dedeman! Iată unde

Se deschide un nou magazin Dedeman! Iată unde

Replica API 4 mai 2017 | 09:23 1082

Se deschide un nou magazin Dedeman. Amplasamentul obiectivului propus este situat în intravilanul oraşului Techirghiol, în partea de sud-vest a acestuia, la stradă Răscoala din 1907, Nr.34, la ieşirea din oraşul Techirghiol spre Moşneni, respectiv DJ393. Construcţia de centre logistice este oportună datorită cererii pe piaţă a spaţiilor de tip hypermarket, destinate comercializării de produse diversificate. Datorită dezvoltării reţelei naţionale extinse de centre comerciale tip magazin de materiale de construcţii Dedeman, investitorul consideră necesară şi dezvoltarea infrastructurii logistice a acestui tip de activitate, prin creearea de poli de recepţie şi aprovizionare a mărfurilor puse în vânzare în reţeaua de magazine mai sus amintită. Activitatea logistică a mărfurilor puse la vânzare în reţeaua naţională de magazine implică o organizare comercială internă şi de depozitare, de tranzit şi transport de mărfuri către magazine şi de la producători. Activitatea centrului logistic este una de tip comercială internă, nu este o activitate de interes public, astfel nu vor există spaţii comerciale cu vânzare. Accesul în incinta centrului logistic va fi limitat şi controlat, activitatea va fi supravegheată, fiind deservită de personalul angajat. Complexul creat dezvoltă infrastructură comercială Dedeman şi în acelaşi timp îmbunătăţeşte imaginea urbană de ansamblu.

M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de dedeman si orice lant de magazin jidanesc si futut care exploateaza populatia locala. ma fut in stirile astea de cacat.
0
0
Articol din care nu se intelege nimic. Depozitul logistic Dedeman din Techirghiol exista. Eu il stiu pe locatia respectiva din 2009. Poate fac vreo extindere? Modernizare?
2
0
proasta M.U.probabil acea ziarista mihaela ungureanu care a pus poze cu betivi in vama e tuta rau desi in sinea ei se crede desteapta .e doar un depozit si atit nu o sa fie nici o bataie pe tigai la deschidere deci pomanagii pesedisti sa stea acasa
7
2
Centrul logistic este deschis in Techirghiol de cativa ani. Ziaristi de 2 lei
5
2
Se deschide un nou magazin pe dracu sa te ia.Esti proasta de dai in gropi idioata de ziarista.E centru logistic vaca stearpa ce esti.
6
0
Pai ori este magazin ori este centru logistic destinat depozitarii-aprovizionarii magazinelor din retea?Diana Neata,mai documenteaza-te!
8
0
niste ziaristi de tot rahatul.Dedeman va construi doar un depozit de unde se vor proviziona cele doua magazine din constanta asta inseamna centru logistic.
7
0
Cand se deschide, desteptilor ?????
3
2
Adica nu se mai construieste inca un magazin.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102