REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SE DESPRINDE ASFALTUL DE PE CENTURA DE OCOLIRE A ORAŞULUI OVIDIU! INCOMPETENŢII de la Drumuri au dat din nou lovitura!

SE DESPRINDE ASFALTUL DE PE CENTURA DE OCOLIRE A ORAŞULUI OVIDIU! INCOMPETENŢII de la Drumuri au dat din nou lovitura!

Replica API 19 iunie 2019 | 00:00 332

Uliţele patriei, pe mâna indolenţilor

Uliţele patriei, pe mâna indolenţilor

Centura de ocolire a oraşului Ovidiu, Drumul Naţional 3C, rupea în două maşinile care o tranzitau. Nereparat de ani de zile, drumul a fost, în sfârşit, peticit, în 2015, după insistenţe ale Primăriei Ovidiu. După alte rugăminţi, DN 3C (care face legătura între Constanţa şi Ovidiu, ca alternativă în special pentru traficul greu) a fost asfaltat (sau semi-asfaltat), de dată relativ recentă, însă nu de la un capăt la altul, o mică porţiune, din zona oborului de legume fructe, în apropiere de intrarea în bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, rămânând în continuare ca după bombardament!

Facem menţiunea că drumul NU este în grija Primăriei Ovidiu, aşa cum mult timp s-a crezut, şi nici a Primăriei Constanţa, ci a Regionalei de Drumuri şi Poduri, această instituţie condusă, de ani de zile, de PSD-istul Marin Dima. Condusă este mult spus, pentru că la nivelul acestei regionale domneşte nepăsarea, iar exemple sunt şi acest drum, dar şi podul IPMC (unde am sesizat cu toţii că a fost nevoie de ani de zile de sesizări pentru ca iluminatul să fie unul normal! - detalii AICI), dar şi DN3, unde se produc frecvent accidente, iar promisiunea unui parapet median rămâne... promisiune!

Revenind la DN 3C, asfaltarea care a bucurat pe toată lume - căci circulaţia pe bulevardul Aurel Vlaicu este un calvar, iar acest drum mai decongestionează traficul - nu este de cea mai bună calitate. Dovada a venit ieri, când o porţiune de asfalt efectiv s-a desprins, ridicându-se de pe sol, şi devenind astfel un real pericol pentru participanţii la trafic! De altfel, asfaltul care "a înflorit" a şi provocat un incident, la faţa locului deplasându-se oamenii legii. "Nu am mai văzut aşa ceva. Pare că a explodat asfaltul, iar o maşină a fost implicată într-un incident din acest motiv. Mi se pare incredibilă situaţia, mai ales că circul des pe acolo, pentru a evita aglomeraţia de pe bulevardul Aurel Vlaicu, spre Ovidiu. Iar la toată această situaţie neplăcută se adaugă şi porţiunea de drum din Constanţa, din zona fostului obor, unde n-au fost în stare cei de la drumuri să mai toarne încă puţin asfalt, au lăsat drumul neterminat. Nişte incompetenţi!", ne-a declarat, ieri, un participant la trafic.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/centura-de-ocolire-a-orasului-ovidiu-peticita-si-nu-prea-scupra-cere-din-nou-lucrari-de-reabilitare-232785/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pupati-l in cur pe cipanez ! Rasa de machidoni infractori si evazionisti ! Cand il vezi nu stie decat sa ranjeasca ca muta la pula ! Ovidiu este mai urat ca multe comune ! Bine ca a plantat in fata Primariei mizeria aia de statuie din calcar ieftin !....
2
0
am un verisor la directia asta . este sef la raionul ovidiu . doru il cheama . am incredere in el ca este baiat serios si va face treaba buna acolo . se va implica el si ii va mobiliza pe oamenii lui si va iesi ceva trainic si frumos
2
2
Bravoo.E facut din 2015 si este ok !! Se poate face treaba buna. O firma din Slobozia a lucrat. Sa pus plasa peste beton si dupa asfalt !
4
4
Treaba romaneasca facuta pe jumatate, si prost!
8
2
traiasca hotii, traiasca impostorii, traiasca coruptii, traiasca prostanacii
7
1
Pe nemernicul asta trebuie lasat fara PENSIE NESIMTITA. Dupa fapta si rasplata doar asa se invata minte aceste putori.
8
0
nu dispar niciodata,utati-va la la amaratul asta de userist dobitoc altceva nu stie dar este perseverent !Dupa motiunea pierduta sunteti in moarte electorala credeti ca perfuziile cu muie va mai resusciteaza politic ?
4
7
M...u...e PSD
10
5
nu se pune asfalt peste beton ca face buba...pana si un copil de clasa a patra stie asta, e doar fizica
13
1
asta de comentezi de ,,pinochio'' ce ai baut ce ai mancat .....cred ca doar cacat si suferi de schizofrenie de nu intelegi ca nu are legatura primaru din ovidiu sau constanta cu asta ...mai ia putin cu lingurita KAKA
7
10
... nu spui nimic ?
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614