REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Se duc sau nu Daniel Fenechiu şi Alexandru Raeţchi la ACL?

Se duc sau nu Daniel Fenechiu şi Alexandru Raeţchi la ACL?

Replica API 29 septembrie 2014 | 00:00 245

După demisia din PP-DD a lui Daniel Fenechiu şi excluderea din PC a lui Alexandru Raeţchi, cei doi sunt vizaţi de alianţa PDL – PNL. Ambii s-au recomandat tot timpul a fi de dreapta, Raeţchi reuşind în ultima perioadă să-şi enerveze mai toţi colegii din partid tocmai prin discursul tipic dreptei, iar o eventuală „aterizare” a acestora în Alianţă n-ar produce mari semne de mirare.

Raeţchi a anunţat că îl va sprijini pe Klaus Iohannis, motiv numai bun de a fi „expediat” din partid, iar Fenechiu, deja fosta piesă de rezistenţă a PP-DD, nu renunţă la aceeaşi direcţie. Totuşi, unde va vira, într-un final, Fenechiu? „Am virat spre Frankfurt! După ce mă întorc, o să mă ocup de alte viraje. Cu siguranţă, nu se întâmplă nimic şi nici nu e normal să se întâmple ceva. Sunt o săptămână plecat din ţară, după care o să mă întorc şi o să văd ce e de făcut. În momentul în care m-am înscris în PP-DD, eram acelaşi om de dreapta! Faptul că sunt un om de dreapta nu înseamnă decât că sunt un om de dreapta, cu o profesie liberală. Acum, ce va fi peste o săptămână, cu siguranţă, dintre cei care au făcut pronosticul, vor fi şi unii care au avut dreptate. Unii au pronosticat PNL, alţii PDL, alţii PLR, alţii UNPR, mă rog, la un moment dat există posibilitatea ca unii să aibă dreptate. Rămâne de văzut. ACL este o structură bipartidă, deci nu poţi să spui „mă duc spre ACL”, acolo fie te duci spre PNL, fie spre PDL. Dacă, la un moment dat, se va produce fuziunea, cu siguranţă în momentul acela vom discuta despre partidul rezultat, dar în momentul de faţă cred că nu este un moment să facem speculaţii”, a declarat Fenechiu, pentru „Replica”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218