REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se extinde ancheta în cazul poliţistului pedofil. AU APĂRUT ŞI PRIMELE DEMISII!

Se extinde ancheta în cazul poliţistului pedofil. AU APĂRUT ŞI PRIMELE DEMISII!

Replica API 13 ianuarie 2018 | 00:00 253

Parchetul General a dispus extinderea cercetărilor, în cazul poliţistului-pedofil Eugen Stan, după ce au apărut mărturii că individul ar mai fi recurs la astfel de agresiuni sexuale şi în trecut. Extinderea anchetei nu îl vizează numai pe Stan, ci pe şefii şi colegii acestuia, care, din câte se pare, l-au acoperit în tot acest timp şi nu au luat nici o măsură.

Astfel, în cursul zilei de vineri, 12 ianuarie, procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus, prin ordonanță, extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de favorizare a făptuitorului.

Procurorii urmează să verifice modul în care au fost efectuate cercetări de către Poliția Sector 5 București, Secția 18 Poliție, cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală împotriva unei persoane vătămate, la data de 10 decembrie 2016. În mod concret, procurorii urmează să stabilească dacă Eugen Stan a fost ajutat în scopul împiedicării sau îngreunării cercetărilor efectuate în cauză ori în scopul împiedicării tragerii sale la răspundere penală.

Între timp, Guvernul a făcut publică Nota-raport întocmită de şeful IGPR Bogdan Despescu privind rezultatul verificărilor efectuate cu privire la cazul poliţistului Eugen Stan şi măsurile adoptate la nivelul Poliţiei Române.

Documentul poate fi consultat AICI:

http://gov.ro/ro/stiri/nota-raport-privind-rezultatul-verificarilor-efectuate-cu-privire-la-quot-cazul-politistului-stan-eugen-quot-i-masurile-adoptate-la-nivelul-politiei-romane

De menţionat că, vineri seara, şeful Poliţiei Capitalei, Nicu Orlando Dragoş şi adjunctul, Marius Ştefan, au demisionat din funcţii.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va faceti probleme...eu voi scap a foarte usor...Colegii m au bagat la mititica tot ei ma vor scoate...cum foarte simplu.Am ceva la scufita si ma voi da lovit sa scap...Prostimea va ramane doar cu comentarii.
1
0
Om bolnav in stat bolnav.
0
0
acest Orlando este acelasi care la protestele masive din bucuresti executa ordinele penalului draknea si ptr asta nu s-a putut atinge nimeni de el, ptr ca dupa cate imi amintesc s-au depus plangeri legate de comportamentul acestuia? asta este tara in care traim, drgi votanti ciuma rosie, sunteti mandrii de rezultatul efortului vostru?, daca nu aveti posibilitatea sa va revizuiti atitudinea la alegerile urmatoare, asta daca nu va mai lasati cumparati cu mici si sarmale
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108