REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Se fac angajări la Direcția Urbanism din cadrul Primăriei Constanța

Se fac angajări la Direcția Urbanism din cadrul Primăriei Constanța

Replica API 22 decembrie 2017 | 00:05 1109

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție vacante în cadrul Direcției Urbanism astfel:

- Compartimentul Secretariat Tehnic:

- consilier juridic clasa I, gradul principal (1 post). Condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea științe juridice, minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice, cunoştinţe operare calculator-nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire (Word, Excel)

- consilier juridic clasa I, gradul asistent (1 post). Condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea științe juridice, minim 1 an vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice, cunoştinţe operare calculator-nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire(Word, Excel)

- consilier juridic clasa I, gradul debutant (1 post). Condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea științe juridice, cunoştinţe operare calculator-nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire (Word, Excel).

- Serviciul Strategii și Planificare Urbană:

- inspector clasa I, gradul debutant (2 posturi). Condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea urbanism, arhitectură sau inginerie construcții, cunoştinţe operare calculator-nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire( Word, Excel, Autocad)

- Compartimentul Baze de Date Urbane

- inspector clasa I, gradul debutant. Condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea urbanism, arhitectură, administrativ sau inginerie construcții, cunoştinţe operare calculator-nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire( Word, Excel, Autocad)

Proba scrisă se va desfăşura în data de 29.01.2018, ora 10,00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 31.01.2018, ora 14.00. Dosarele de înscriere se depun în perioada 22.12.2017-16.01.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro. Persoana de contact - Dorina Sârghie, consilier.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
faceti dnle angajari si la asistenta sociala de pe uniri.angajatele de acolo se bat fese in fese la pauzele de tigara si de cafea.lucrul acelor dne ii mai mult pauza.sa amintim aici de asa zisele anchete sociale care trebuiau facute la domiciliile pers cu problem acasa.ii de prisos daaa acelea care sint facute is incropite pe un colt de birou.am caz concret de asa ancheta.am binenteles si anchete care nu au fost facute vrodata nici o daaata.am inteles ca tooooate is rubedeni acolo ma ref la angajate dar dak prim un salariu sa faca ce ii in fisa postului.altfel sint oameni pot lucra.
1
0
In directia urbanism se fac acele angajari.Necesare sa fi fost angajarile la as sociala de pe uniri unde dnle angajate de acolo is rubedeni toooate.de muncit nu nu se pune problema is deranjate mereeu nu mai vb pauzele is deeese ca ii cafea ca ii tigara ca ii masa tooot sa fie.anchetele sociale nu au fost facute cu aaaani unor beneficiari unora de pe urma carora acele dne au salari.zic acuma plsibil sa gresesc posibil mai mult sa NU gresesc.Verificati.
2
0
Cat mai merge spaga?
0
0
toti analfabetii licentiati in drept precum nicolicea vor navali la imbogatire prin fraude.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367