REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Se face fix 1 an de când ALDE anunţa referendum de demitere a primarului la Mangalia! PNL le râde în nas

Se face fix 1 an de când ALDE anunţa referendum de demitere a primarului la Mangalia! PNL le râde în nas

Replica API 2 iunie 2018 | 00:11 414

“Nici Zanfir Iorguş dacă ar candida, nu ar câştiga”

“Nici Zanfir Iorguş dacă ar candida, nu ar câştiga”

Cristian Radu

“Consilierii ALDE din Mangalia vor să organizeze un referendum pentru demiterea actualului primar al municipiului din sudul litoralului! Primarul Cristian Radu este acuzat de consilieri de "rea credinţă" şi de cheltuirea iresponsabilă a banului public” – informaţia a fost publicată fix acum un an, pe data de 1 iunie mai exact. În continuare, consilierii ALDE din sudul litoralului sunt într-o opoziţie straşnică, speculându-se că Nicolae Moroianu ar vrea să candideze la Primăria Mangalia.

Dar, revenind la iniţiativa referendumului, care a fost lansată chiar de Moroianu, ce s-a întâmplat? Nimic! Ba, susţinătorii primarului în funcţie, Cristian Radu, îi râd în nas consilierului ALDE: „Nici să strângă semnături pentru referendum n-au fost în stare! Sondajul realizat de PNL Mangalia îl indică pe Radu drept câştigătorul unui nou mandat de primar. Nici Zanfir Iorguş dacă ar candida, nu ar câştiga”, susţin liberalii din Mangalia.

Dar, pe de altă parte, nemulţumiri în rândul cetăţenilor există, şi nu puţine, însă alternativa unui candidat viabil la Primăria Mangalia întârzie să apară.

Revenind la referendumul anunţat anul trecut, iată şi cum era motivat gestul (în expunerea de motive), la acea dată:

“La iniţiativa primarului Cristian Radu, consilierii PNL şi UNPR au votat din nou, în cea mai recentă şedinţă, zeci de miliarde pentru avocaţi, zeci de miliarde pentru spaţii verzi - spaţii verzi care vedem cum arată după ce primarul a cheltuit peste 100 de miliarde în ultimii 4 ani pentru întreţinerea lor”.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La puscarie cu cel mai excroc primar din Romania. Oricum acolo sfirseste. Sa vedem atunci cine o sa mai rada in nas - hahaha
2
1
Cu plusuri si minusuri eu cred ca omul asta a facut ceva pt oras.Caldura,trotuare,asfalt de ceva timp incoace,cainii comunitari au disparut,parcul cel mare de pe varianta,aleea Teilor si poate or mai fi. Sigur merita un nou mandat.
3
3
1. se cheama relicva 2. orasul sub mandatul lui Iorgus arata exemplar.
3
5
Oameni buni nu va mai agitati pt ca pt prima data in istorie in Mangalia s-a facut ceva.Acest oras a fost o religva atunci cand l-a preluat RC ca primar iar acum lucrurile merg in directia cea buna.
5
3
Catelusii latra,ursul trece!Translate...Catelusii lui Iorgus latra si tot latra,Radu isi vede de traba si se indreapta spre un nou mandat!
6
4
Oamenii lui Radu si ai lui Iorgus au primit ordine sa intre in campanie electorala. De ce amandoua taberele se agata de numele Menabit, la fiecare ocazie? Altfel nu-i mai baga nimeni in seama?
7
6
In Mangalia nici politia nu isi face treaba, nimeni. Droguri se vand la orice colt de strada, toti fomisti se cred interlopi. Traim ca in ''manele''.
8
1
Ofticatii lui Iorgus s-au pus la treaba. Baieti si babe,nu mai visati! Il sparge iarasi Radu Cristi pe bosorogul vostru.
11
7
Asta ultimul care ai scris esti de o prostie rara. Te-a indobitocit la partid e clar.
8
0
Cel mai analfabet primar si repetent pe deasupra
9
7
Care spatiu verde cand s au furat palmierii copacii sant ciuntiti gardul viu a fost ras si ala si s au pus niste ha de masa verde ne ingrijita plina cu serpi si pe unde circula sobolanii ne stingheriti ce faleze a reparat cand puna si farul din oras este praf matura oradul cu maturi din crengi si asfalteaza cu un tractor sase statiuni a facut un parc un morman de fierotanii pericol pentru copii ce siguranta are orasul cand internetul este plin cu filmulete de drogati care sta in agonie prin cartiere si romi agresivi care bate si mascatii nu mai spun ca majoritatea sant dezocupati in acel oras
5
1
Cristi Radu, un nemernic mincinos! Il cunosc de cand calca oanenii pe cap pentru spaga!
11
3
Se apropie latul la gatul lui Radu C...v a da inapoi tote spagile luate de la garda si Primarie....noroc ca l mai baga in seama Menabit..care se vede clar ca e dus cu ,capul..saracu...asta iti fura din mana ..in vazul lumii si apoi spune ca e a lui..
12
2
Radu Cristian inchide toate Spalatoriile Auto din oras!!! Mai intai sa dispara toate spalatoriile auto din cartierele Mangaliei! Vezi Spalatoria Speedwash , Spalatoria Octavia , Spalatoria Jumbojet ca deranjeaza toti localnicii cu Apa lor!!!!!
7
0
Tocmai si-a luat primarul un BMW seria 6 de 106.000 euro. Ce baiat bun
12
0
Maidanezii de la ALDE , toxici si paraziti notorii , vor ei sa gestioneze banii orasului , pentru ca stiu mai bine cum se fura aplicat . Este adevarat , ca si liberalii baga pana la cot labele in borcanul cu miere ...
5
7
A facut oumul ce-a putut. Cand a inceput mandatul a gasit orasul ca dupa bombardament fara caldura, fara apa fara niciun act in primarie cu functionari fugari din tara cu datorii si procese. Acest baiat a trebuit sa refaca totul in actele primariei, acum cred ca a reusit impreuna cu niste copii ascultatori si credinciosi. Sa fiti sigur ca in curand si orasul va arata altfel. Trebuie incredere si un pic de rabdare.
9
10
Era gata-gata sa se polueze zona cu exploatarile alea,cu gazelle de sist si mangaliotii erau parca toti matoi.Cu moartea iminenta la boturi si nu au iesit sa protesteze decat cateva zeci,completate de unii veniti din Bulgaria.Referendum in Mangalia? Ma lesi ? Mangaliotii sunt vai de lume,mototoi plini de ura fata de ei insisi,mandri ca sunt talalai si aprigi pupincuristi ,oricand e oferta de buci.
8
0
o simpla casa cumparata legal in oglinda cu imperiul penalului draknea - nu poate fi pusa in balanta. Caracatita acestei ciume rosii s-a extins, prin amentari si excluderi a celora ce aveau un cuvant de spus, incat este aproape imposibil sa scapam de ea. Observ ca au inceput sa sew excluda prin decese
6
5
Si cand te gandesti ca un spagar de la defuncta Garda Financiara a ajuns primar a unui oras te ia durerile de cap. Dar la romani nu tb. sa te surprinda nimic.La Iohanis cum este, omu are 6 case din meditatii, una a fost pierduta in instanta, deci e PENAL, dar el ii face penali pe altii, care au fost achitati, Tariceanu, Grebla, Ponta. La romani totul e cu fundu in sus.
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614