REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Se înlocuiesc semafoarele din Constanţa!

Se înlocuiesc semafoarele din Constanţa!

Replica API 4 mai 2017 | 00:19 439

Primăria municipiului Constanța a demarat procedura de înlocuire a semafoarelor care indicau posibilitatea de a vira la dreapta. Astfel, culoarea galben intermitent devine verde intermitent.

Primul semafor a fost montat astăzi la intersecția b-dului Tomis cu str. Tulcei.

Conform prevederilor Codului Rutier, acest model de semafor va fi montat în toate intersecțiile din municipiul Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cronometrele nu sunt bune , au fost atatea accidente din cauza lor!!!
1
3
NU SUNT INPOTRIVA MODERNIZARII ACESTOR SEMAFOARE,DACA ESTE NECESAR SI INBUNATATESTE CIRCULATIA RUTIERA,DAR....CRED CA SE IMPUNEA MULT MAI URGENT,REFACEREA CRONOMETRARII TIMPULUI,NECESAR ATAT PENTRU SIGURANTA URMARIRI TIMPULUI SI PENTRU PIETONI,CAT SI CONDUCATORILOR AUTO,NU INTELEG DECE SUNTEM ATAT DE REFRACTARI,LA CEACE ESTE UTIL SI NECESAR,DACA SE UMBLA LA SEMAFOARE SA SE REZOLVE TOATE PROBLEMELE NECESARE,SAU MA GANDESC CA CINEVA VA MAI BENEFICIA DE NISTE CONTRACTE SI HAI SAI GASIM UN GIOB,CHIAR DACA NU ESTE O URGENTA,BANI AVEM COCALARI DESTUI,LA TREABA!!!!!!.
1
0
Cum va spuneam...! Sunt in stare de orice numai sa nu construiasca parcari.
4
0
Imbecili idioti cretini nesimtiti si prosti inlocuiesc semafoare si monteaza borduri si maciuci in loc sa astupe gropile, sa asfalteze sau sa inlocuiasca gurile de canal uriase sau pavelele sarite din zona peninsulara parca suntem dupa bombardament. Nenorociti cea mai proasta administratie pe care a avut-o vreodata orasul asta
8
5
in loc sa rezolve problemele de fond, tot la anevre de 2 bani de unde sa-si traga sute de mii de euro. In loc sa refaca cronometrele sau sa optimizeze traficul la intersectiile cu probleme, schimba o culoare la un semafor care oricum isi facea treaba. pai sa nu iesim in strada contra ordinarilor astia ?
4
4
Poate faceti si corcodanta intre linia intrerupta si indicatoare la pol. rutiera!
1
1
Ati reglementat funtionarea semafoarelor de la BD. Tomis cu Tulcei, la fel ca cel de la BD. Tomis cu Soveja ? Cand faci la stanga trebuie sa astepti masina de pe contrasens pana pierzi culoarea de trecere
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369