REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se înmulţesc supermarketurile în Constanţa

Se înmulţesc supermarketurile în Constanţa

Replica API 12 mai 2017 | 00:00 1475

Încă unul!

Încă unul!

Un nou supermarket Penny se va ridica pe strada Eliberării din Constanţa. Acest lucru va fi posibil doar dacă Comisia de Urbanism îşi va da acordul. Noua clădire va fi ridicată pe terenul unde, în prezent, este o parcare cu zeci de locuri. Terenul, cu o suprafaţă de 4.009 metri pătraţi, este proprietatea SC Rewe Projectentwicklung, grevat de drept de ipotecă în favoarea lui Gheorghe Pescaru, Elena Grosu, Mihai-Vasile Marcu, Ion Petru, George Florin Coman şi Miron-Florin Marcu. Prin Planul Urbanistic Zonal se propune realizarea unui spaţiu comercial tip supermarket parter - construcţii şi amenajări aferente funcţiunii de bază, platforme, parcaje la sol, alei, obiecte publicitare, construcţii şi amenajări tehnico-edilitare, reţele şi branşamente utilităţi, împrejmuire teren şi spaţii plantate. Accesul auro la amplasament se va realiza din strada I.L. Caragiale şi din strada Dezrobirii.

Amplasamentul are următoarele vecinătăţi: la nord — strada Eliberării, la sud — strada I.L. Caragiale, la est — Biserica Adventistă şi la vest — platformă beton, garaje, blocuri locuinţe. Amplasamentul parcela IE 227623 este teren liber de construcţii, folosinţa actuală fiind aceea de parcare. Facem precizarea că pe o rază de aproximativ 1 km mai sunt Mega Image și Piața Brick. Apoi mai este supermarketul Kaufland, iar în apropiere de acesta se va construi un magazin Lidl.

Iată date despre firma investitoare

Rewe Projektentwicklung România SRL a luat naștere în anul 2004 și are sediul social în satul Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov. Asociat unic este Rewe Projektentwicklung GMBH, cu sediul în Germania. Administratorii societăţii, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, sunt: Daniel Eduard Gross, Oliver Eifler şi Biematzki Dennis. Penny Market este conceptul de succes al grupului german Rewe şi unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piaţa locală în anul 2005. Grupul Rewe România mai deţine şi opt magazine XXL Mega Discount, şase dintre ele urmând a fi transformate in Penny Market în cursul anului 2017.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand vor pleca retai
0
0
Alimente de rahat, multe si de calitate mediocra.
2
1
Duminica cand vin oamenii la bazar parcarea e plina ochi, poate fac si o parcare subterana nu stiu ce va fi in zilele cu bazar acolo.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218