REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Se întâmplă în Corbu: de ciudă că soţia vrea să divorţeze, un bărbat a dat foc la casă

Se întâmplă în Corbu: de ciudă că soţia vrea să divorţeze, un bărbat a dat foc la casă

Replica API 4 octombrie 2013 | 00:00 163

Un bărbat a decis să-şi facă singur dreptate. Pentru că soţia a băgat divorţ, individul a ales să-i dea foc la casă. Zis şi făcut. A băut zdravăn penru a prinde curaj, a cumpărat motorină, a intrat în casă, a strâns hainele într-o încăpere şi apoi le-a dat foc. A ieşit pe uşă ca şi când nimic nu s-a întâmplat şi şi-a văzut de drum. Vecinii din Corbu au intrat în panică în momentul în care au văzut flăcările, sunând la 112. La scurt timp a fost prins şi făptaşul care, pur şi simplu şi-a ieşit din minţi.

Supărarea şi alcoolul nu fac o echipă tocmai bună. Când la mijloc mai intervine şi gelozia, lucrurile mai că o iau razna. Acesta este şi cazul unui bărbat de 56 de ani, Mihai Florin Ciulică, stabilit ăn localitatea Corbu de câţiva ani. Mai exact, este vorba despre casa fiicei sale vitrege, care i-a pus-o la dispoziţie atât timp cât el va locui cu mama ei, construcţie achiziţionată încă de prin anul 2004. Toate bune şi frumoase, numai că, de ceva timp, bărbatul o cam luase pe calea băuturii, devenea violent, motiv pentru care consoarta sa a decis că nu mai e cale de convieţuire cu el, intentând divorţ. Imediat ce a apelat la respectiva măsură, femeia a părăsit locuinţa, fiica acesteia decizând să-l lase pe Mihai să mai locuiască până la data de 29 septembrie. Şi aşa a fost. Numai că la plecare, bărbatul, drept mulţumire pentru gestul făcut, a decis să-i lase fetei numai scrum. A plecat liniştit, a cumpărat un bidon cu motorină, s-a întors şi a început "acţiunea". A scos toate hainele din şifonier, fiind şi ale fostei soţii, le-a adunat pe toate într-o cameră, le-a stropit cu motorină, după care a început să stropească şi canapelele, paturile, corpurile de mobilă. A aprins bricheta, a dat foc şi a încuiat uşa în urma sa, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. La scurt timp, vecinii s-au alertat, sunând la 112. "Poliţiştii Postului de Poliţie Corbu, la data de 29.09.2013, ora 09.00, au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că, la o locuinţă din comuna Corbu, a izbucnit un incendiu. Cu ocazia efectuării cercetărlor la faţa locului poliţiştii împreună cu reprezentanţii I.S.U. Dobrogea au cumulat date care indicau faptul că incendiul ar fi fost provocat. Ancheta a fost continuată de către poliţiştii Postului de Poliţie Corbu sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Constanţa, constatându-se faptul că suspect de provocarea incendiului este C. Mihai Florin, de 56 de ani, din Năvodari.", au spus poliţiştii constănţeni. În plus, bărbatul a şi ameninţat-o e fosta soţie, dar şi pe fiica acesteia, că le va lua gâtul cu prima ocazie. Acesta, în prezent, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi ameninţare. Suspectul a fost reţinut pentru pentru 24 de ore pe bază de ordonanţa şi depus în arestul I.P.J. Constanţa.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218