REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Se întâmplă la Constanţa! A provocat un accident rutier după care s-a baricadat în casă: a fost scos de poliţişti şi jandarmi

Se întâmplă la Constanţa! A provocat un accident rutier după care s-a baricadat în casă: a fost scos de poliţişti şi jandarmi

Replica API 9 noiembrie 2013 | 00:00 209

A provocat un accident rutier, după care a fugit de la locul faptei şi s-a baricadat în casă. De ce? Pentru că era băut! Atât poliţiştii cât şi jandarmii au încercat să-l facă să iasă însă nu au avut cu cine vorbi. În cele din urmă, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Evenimentul s-a petrecut în seara de vineri, 8 noiembrie, la orele 20.35, când Nicolae Caluda, de 59 de ani, a condus un autoturism marca Volkswagen pe strada Petru Vulcan din municipiul Constanţa şi ajungând la intersecţie cu Poporului nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP, intrând în coliziune cu un autoturism marca Skoda, condus de Toma Florin Daniel, de 31 de ani. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism marca Skoda, condus de Serpedin Rian, de 52 de ani. Cu răni s-a ales un pasager din ultimul autoturism, Serpedin Ervin, de 54 de ani. Însă, după producerea accidentului, şoferul vinovat, Caluda Nicolae, a fugit de la locul faptei. Oamenii legii s-au mobilizat şi au reuşit să-l depisteze la scurt timp. Acesta se afla acasă, maşina avariată fiind parcată în faţa curţii. Numai că, surpriză! S-a baricadat în locuinţă şi nu a vrut să iasă şi pace, în ciuda eforturilor poliţiştilor şi jandarmilor. În cele din urmă, poliţiştii au luat legătura cu fiii acestuia, ei venind şi colaborând. Au sărit gardul şi au reuşit să-şi convingă tatăl să iasă. A fost depistat cu o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, unde alcoolemia a indicat: 1,50 în sânge. Caluda a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

Reamintim că alte două accidente rutiere au avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, unul dintre ele soldându-se cu moartea unei tinere de 19 ani. În toate cazurile şoferii erau băuţi. Din câte se pare, aceştia s-au "cinstit" zdravăn de Mihail şi Gavril.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614