REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Se întâmplă la Constanţa: răpită, tâlhărită şi abandonată pe drumul spre Cumpăna

Se întâmplă la Constanţa: răpită, tâlhărită şi abandonată pe drumul spre Cumpăna

Replica API 24 ianuarie 2014 | 00:00 153

Răpiri şi tâlhării ca-n filme în Constanţa! O fată de 22 de ani a trecut prin clipe de groază la finele anului 2013. Claudia P.V., a fost luată cu forţa în data de 28 decembrie, de către doi indivizi, respectiv Eduard Sorin Cristea, de 20 de ani, din Constanţa, şi Cosmin Vinu, şi băgată într-un autoturism. Aceştia au lovit-o, i-au luat telefonul mobil, dar şi suma de 28 de lei, după care au abandonat-o pe un teren viran de lângă Cumpăna. La scurt timp a fost prins Cristea, iar în ianuarie şi Cosmin Vinu. Din câte se pare, cei trei se cunoşteau.

Totul s-a petrecut în data de 28 decembrie, în jurul orelor 15.00, când Claudia se deplasa pe strada Narciselor din cartierul Km 4-5. Ea a fost acostată de cei doi indivizi, Eduard Sorin Cristea şi Cosmin Vinu, şi urcată cu forţa într-un autoturism marca Volkswagen. Răpitorii au urmat drumul spre Cumpăna, cerându-i în acest timp o sumă de bani, pe care fata le-ar fi datorat-o. Au început s-o lovească, după care s-au gândit să-şi recupereze banii în stilul lor. I-au luat telefonul mobil şi tot ce au găsit prin buzunare, adică suma de 28 de lei, abandonând-o în mijlocul drumului, pe un teren viran aflat în apropiere de Cumpăna. Fata a ieşit în stradă şi a reuşit să oprească o maşină, rugând şoferul să o lase să iniţieze un apel telefonic. Un echipaj de Poliţie a ajuns la faţa locului, preluând victima. Ea i-a descris pe cei doi, unul dintre suspecţi fiind prins la scurt timp. Este vorba despre Eduard Sorin Cristea, de 20 de ani, care s-a şi ales cu mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. În luna ianuarie a acestui an a fost prins şi al doilea suspect, fiind vorba de Cosmn Vinu.

"La data de 24.01.2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus sesizarea Judecătoriei Constanţa cu privire la luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul C.V,cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal. În fapt, s-a reţinut că la data de 28.12.2013,inculpatul C.V., împreună cu inculpatul C.E.S, în timp ce partea vătămată V.P.C. se afla pe strada Narciselor din municipiul Constanţa, prin răpire au lipsit-o de libertate în mod ilegal, obligând-o să urce în autoturismul marca Volkswagen. În timp ce se aflau în autovehicul, prin exercitarea de violenţe, au deposedat-o pe aceasta de un telefon mobil şi de suma de 28 de lei, partea vătămată fiind abandonată ulterior pe un teren viran aflat între localităţile Cumpăna şi Constanţa. Inculpatul C.E.S a fost trimis în judecată prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa din data de 17.01.2014, rechizitoriu prin care a fost dispusă disjungerea cercetărilor faţă de inculpatul C.V.. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.", au spus procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367