REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Se întâmplă la Medgidia: şi-a găsit maşina de serviciu vandalizată cu vopsea

Se întâmplă la Medgidia: şi-a găsit maşina de serviciu vandalizată cu vopsea

Replica API 1 martie 2013 | 00:00 319

Certuri între vecini

Certuri între vecini

O familie din Medgidia acuză o societate comercială, tot din localitate, că i-ar fi vandalizat maşina de serviciu. Mai exact, Vasilica Cercel acuză că reprezentanţii SC Liftelectrok 2000 Medgidia au aruncat cu vopsea de culoare roşie pe maşina de serviciu a soţului ei, un Renault, angajat ca instalator la Congaz.

O femeie din Medgidia susţine că a ajuns la capătul puterilor în încercarea de a-şi face dreptate. Mai exact, aceasta susţine că a găsit maşina de serviciu a soţului, un Renault, angajat ca instalator în cadrul Congaz, plină de vopsea, moment în care a anunţat Poliţia. Însă, nici până acum nu s-a luat vreo măsură în ceea ce priveşte făptaşul, susţine Vasilica Cercel, acesta bănuind că este vorba despre o firmă care are sediul pe aceeaşi stradă cu ea - SC Liftelectrok 2000 Medgidia. "În dimineaţa când a ieşit soţul pe poartă a găsit maşina de serviciu plină de vopsea. Noi avem un conflict continuu cu nişte vecini, dar de aici şi până la a distruge maşina unei societăţi comerciale... Dosarul este la Poliţie, dar au spus că nu au găsit făptaşii, cu toate că petele de vopsea sunt din aceeaşi vopsea pe care o foloseşte societatea comercială de pe stradă, de aici. Vopseaua nu era în cantitate mică, era în cantităţi industriale. Se poate verifica acest lucru. Pe 25 ianuarie s-a întâmplat, am sunat la 112, au venit poliţiştii, au văzut despre ce e vorba, dar mi-au spus că nu au găsit făptaşul şi că vor continua cercetările", a declarat, pentru "Replica", Vasilica Cercel. Între timp, autovehiculul a fost curăţat, dar femeia susţine că astfel de evenimente s-ar putea repeta. Mai exact, familia Cercel are un conflict cu nişte vecini, familia Florea, cu care se luptă în justiţie încă de la începutul anilor 2000, pentru o fâşie de pământ, pentru o bucată de trotuar. "Este o firmă din Medgidia, care activează în Lafarge, pe reparaţii poduri. Sunt tare supăraţi pe noi. Avem un conflict mai vechi, le-am tot spus că au construit pe terenul nostru şi le-am zis să-şi mute zidurile pe terenul lor. De atunci ne tot certăm şi ne judecăm", a mai spus Vasilica Cercel. Reprezentanţii Poliţiei Medgidia au menţionat că există sesizarea făcută de femeie şi că ancheta a fost demarată, existând deja un grup de suspecţi, în momentul de faţă aşteptându-se expertiza criminalistică de la Bucureşti.

Lilliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614