REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Se joacă la RUPERE în Coaliție: Dragnea își pregătește candidatura la prezidențiale

Se joacă la RUPERE în Coaliție: Dragnea își pregătește candidatura la prezidențiale

Replica API 12 septembrie 2018 | 00:32 354

Jocurile politice sunt extrem de încurcate în această perioadă, iar în coaliția de guvernare se joacă la rupere. În Comitetul Executiv de la Neptun, Liviu Dragnea ar fi spus că el nu dorește să candideze la prezidențiale, dar, public, a nuanțat această poziție și a explicat că se va decide candidatul în urma unor analize serioase.

"Eu am spus în CEx și o spun și public, opinia mea e că trebuie să avem un candidat comun. Eu am experiența din miezul USL, am fost printre cei patru care au făcut USL. Când USL s-a rupt, atunci a câștigat altcineva. Urmează când vom face anunțurile să stabilim cine are cele mai mari șanse", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Sursele noastre susțin că în paralel Liviu Dragnea ar pregăti minuțios o candidatură la prezidențiale. Deja au fost alocate fonduri, au fost contactați oameni cu experiență în comunicare și jurnaliști cu funcții înalte în televiziuni, ne arată sursele noastre. Actualul om de comunicare al lui Dragnea, Anca Alexandrescu, a fost mandatată să se ocupe de comunicarea guvernamentală, pentru campanie fiind luați alți oameni.

Această echipă va avea rolul de a-i schimba imaginea lui Liviu Dragnea și de a-l contura drept singura soluție adevărată la Klaus Iohannis.

Sursele noastre arată că, în acest context, Liviu Dragnea este conștient că după alegerile europarlamentare sau mai devreme, coaliția PSD-ALDE s-ar putea rupe, pentru că Tăriceanu își dorește o candidatură și este dispus să meargă pe cont propriu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care sa hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata si vaucere de vacanta, si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
1
0
comentatori''cine-l va vota pe dragnea''.cum cine?toti asistatii social-fraudulosi,pensionarii-aia speciali,bugetarii-tot aia speciali,primarii,soferii,maturatoarele din primarii-aia analfabetii care castiga de la 5000 de lei lunar,cum cine?sunt o gramada fratilor de vampiri economici sustinuti de noi si de diaspora prin banii trimisi in Romania.De fapt marea majoritate traiesc cu nadejdea sa le mai mareasca dady veniturile.Sfarsitul lui dady vine cand robinetul cu banuti de la Brussel se va inchide adica la falimentarea tarii pe model Grecia.Pana atunci interlopul e pe cai mari.
7
1
Jgdxuun8hb hhv
0
0
Pe ticu de ce l si lasat sa scrie
0
0
Cum poate un condamnat sa candideze
8
1
Erdogan de Romania
6
1
care a mancat popcorn si a baut Coca-Cola in ziua alegerilor , dupa cum se lauda , fiind sigur de victorie !
6
0
Dragnea are mari sanse sa devina sef de camera la Poarta Alba
8
1
Si voi REPLICA Sunteti CU PAS de ce nu publicati toate comentariile asa cum sunt
3
1
Incredibil !!?? Asta, personajul asta, este DIABOLIC. Daaa...... !! In ce tara traim si cu ce politicieni ?! Cine il voteaza pe infractorul, dictatorul si penalul asta !?
11
1
treb sa fii tampit sa-l votezi pe infractorul asta.
12
1
si o sa castige ca prosti sunt multi! pacat de aceasta tara si aceasta natie, dar ne meritam soarta! nici cu usr nu imi este rusine...inca nu aparut politicienii cu adevarat curati si capabili. Poate nici nu exista asemenea specimene pe aceste meleaguri.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614