REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se lasă cu PLÂNGERI PENALE la Băneasa! Blăgan, cel care îi făcea campanie lui Coliş, PE FĂRAŞ din Consiliul Local

Se lasă cu PLÂNGERI PENALE la Băneasa! Blăgan, cel care îi făcea campanie lui Coliş, PE FĂRAŞ din Consiliul Local

Replica API 29 iunie 2018 | 10:46 1280

Consilierul local acuză că au fost falsificate semnături

Consilierul local acuză că au fost falsificate semnături

Cum e politica asta! Eleonor Blăgan s-a făcut remarcat în localitatea Băneasa prin opoziţia acerbă pe care i-a făcut-o fostului primar liberal. A alergat în stânga şi în dreapta pentru candidatul PSD la Primăria Băneasa, Paul Coliş, şi… ce să vezi? Paul Coliş a câştigat mandatul de primar, Eleonor Blăgan – un mandat de consilier, însă la nici doi ani de la victorie, între cei doi a survenit o ruptură teribilă!

În data de 30 mai anul curent, organizaţia PSD Băneasa s-a întrunit în şedinţă, fiind luată decizia, conform unor documente depuse la organizaţia judeţeană, de retragere a sprijinului politic pentru Eleonor Blăgan. În condiţiile date (retragerea sprijinului politic), Blăgan pierde mandatul de consilier. În aceeaşi situaţie se află, tot ca urmare a unei decizii din data de 30 mai, şi Gigi Carastoian. Cei doi urmează să fie înlocuiţi în consiliul Local Băneasa de Lucica Stoian, respectiv de Traian Chitcarov (cel din urmă ca urmare a renunţării lui Chenan Iusein - cel care, teoretic, era următorul pe lista de candidaţi ai PSD pentru CL Băneasa).

Însă, documentele din 30 mai sunt contestate de Eleonor Blăgan, care acuză că la mijloc sunt nişte falsuri! „Semnăturile care apar pe hotărârile din 30 mai au fost falsificate. Oamenii nu au votat aşa ceva în şedinţă (retragerea sprijinului politic – n.r.)”, susţine Blăgan, care, în cursul zilei de ieri, a depus o plângere penală la Parchet.

Vom reveni.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Cristina Gabriela a lu' Bidy cel vestit am prins-o la Graz in Austria 50 euros muie cur tot am filmare!Inghite tot slobozu' fata!
0
1
Sa va zic ceva...sa nu va zic?
0
0
Pardon nu comentezi. Mananci cacat. Daca ai ajuns sa dai in oameni incercand sa strici case inseamna ca esti un gunoi social. Abia astept sa termini mandatul sa iti iei inapoi caciula de iepure cu urechi nespalata de pe vremea lui Ceausescu. Esti un nenorocit care a facut numai rau Banesii. Avea dreptate Nicu Lana. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
1
1
Cat de jalnic ai ajuns Paule! In fiecare zi intri si comentezi aici. Se vede cat de disperat esti mai papa lapte. Esti un jeg notoriu care trebuie starpit. Sfarsitul libertatii tale este aproape. Sa faci rost de un tel la Poarta Alba. Sa mai comentezi pe Replica. Ca doar ce ai invatat....
1
1
bai fratilor da ce dracu ai tot mancati de cur pe alti mai terminati dracu ci atatea mancatori ba ca eugen ba tuzlaru ba leo ati luat dracu toa5a lumea la rand care pe care fute si ce face daca fac prob lor nu a voastra fiecare e liber sa decida ce face si fiecare rasp. pt faptele lor vati trezit voi babelor faceti si voi daca va tine si gata ce dracu ai ridicati atat le dati valoare .fiecare se descurca cum poate si cum stie vati trezit voi sa criticati mai rau ca tatele alea de pe marginea strazi
1
1
Pai da Eugen Mitea si politaiu de la oltina asitea umbla cu folii si prietenii lor atat la restul de face circ pai o sa i filmez eu sa trimit mai departe ca asa de amenzi sunt buni! Eugen este filat oricum ca ar face manarii cu tuzlaru....dar toate la timpul lor Dumnezeu este sus sa nu se mai dea el asa sfant ca nu este
1
0
Eugen ii lasa pe toti sa umble cu folii pe fata mai ales pe fratele lui marius tuzlaru care le are blana de nu vezi nimic,o mai fute si pe ochioasa aia de gagicasa bogdan de la viile.
2
3
Bine ca apare cate un articol in Replica sa aveti ocazia sa lasati comentarii sub anonimat ca altfel va este frica ca va .... cum vrea ala pe care tot pomeniti. In rest, ce sa va zic, pe la spate sunteti curajosi, iar in fata pamant.
5
0
vai de mama voastra auzi cica ai face acoperisu lui eugen alceva ce mai nascociti sant tare curios sa mai aud lucruri neadevarate. pana la urma ce va intereseaza pe voi sau asta daca ar fi adevarat tear roade invidia vrei sa_ti puna tie acoperisu ma lesinatule. urla matele in tine de foame si te freaca grija de altu. hai ma ce naibi ne uitam in curu altuia dar cacatu de la ciru nostru nu al vedem
9
5
E greu sa fii om in ziua de azi, si fiecare sa isi vada de problemele lui. Sa fii domn e o intamplare, sa fii om e lucru mare.Luati aminte, cei ce nu aveti loc de altii.
7
9
Luca este un jeg imputit,un nespalat,nu este mare gigolo,ca umbla cu ultimile femei, din baneasa tot inputite ca el sunt si alea,a fost un terminat si terminat va ramane. Marius Tuzlaru circula prin Baneasa, fara permis de conducere i-a suspendat permisu pentru bautura si ala fals bineinteles dar ii tine eugen spatele in loc sa sa stea linistit ca se duce odata cu Marius cat de curand toti sunt cu ochi pe el !
5
6
Al dracu luca ala mare gigolo e si el isi bate joc de nevastasa umbla cu mirela surda si proasta aia de nevastasa traieste pe alta lume ,toata lumea stie ca ala o fute pe mirela si nevasta se mai si saluta cu surda cat de retardata poti sa fi sa stai cu un om care te inseala pfff urat
4
2
mari mafioti sunt si astia numai invidie si nu au loc de ce fac alti vedetiva dracu de treaba voastra bai mafiotilor ca toate au un sfarsit si al vostru nu o sa fie frumos deloc
10
4
Acolob este un cuib de hotomani ln primaria baneasa
7
4
Leo este o javra
13
0
Bineee nea Gigiii si d.nul Leooo
4
7
La multi ani domule paul...dupa gratii...
14
2
Cati din voi v- ati gandit la cei din jur si la binele vostru nu? Sa raspundeti sincer
7
0
Te astept cu bratele deschise din nou draga Colis Paul si pe tine draga Mirea Mares. I l astept si pe Niculae Gheorghe a fugit odata de mine, acum sper sa nu mai scape ca l astept Infunda i Leo, ajunge cat au furat.
25
3
Ce campanie a facut pentru Colis? A adus 3-4 voturi. Ma-Sa, ta-su si directorul scolii. Ca nevasta nu i-a votat! Bine, Paule!
15
1
Si cel de-al doilea al vicelui. Sa vina un copil dr clasa a II a sa ii invete sa scrie cu cratima
5
2
Comentariile de la 6.20 si 6.35 sunt ale primarului primul
6
2
Ce faceti cu astia numai ura scadaluri .mai bun era turcu ala macar venea cu investitori face o fabrica crea locuri de munca .
20
2
Bine spus cu vicele !!!
5
1
o adunatura de prosti
13
1
Vicele o sa ajunga sa o duca si pe norasa aia botoxata la produs
20
1
Bine spus, Ce e mai jos
6
3
A reclamato si pe masa
15
0
Colis halis velis primar !Ma da prosti sunteti voi astia din Baneasa! Prosti de bubuiti baaaaa! cuun primar analfabet!
14
2
Bai, cum sa te numesti ELEONOR ?!?!
14
2
a invatat Papaiarba sa scrie comentarii. bravo bai Ioane! la cate facultati platite ai tu meritai. rusine ba boule
13
1
Asta e Romania
10
0
mai a ramas pe mata sa o reclami.....
16
2
Ce fete de tzarani notorii...
20
0
la ce te asteptai de la un cioban semianalfabet. i-ai facut treaba si ti-a dat viteza. trebuie sa iasa in fata cu realizarile tale de la proiecte rusine mai ciobanoiule
8
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218