REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Se lucrează la foc continuu pentru ridicarea spitalului militar de pe Stadionul Portul!

Se lucrează la foc continuu pentru ridicarea spitalului militar de pe Stadionul Portul!

Replica API 29 martie 2020 | 16:48 3000

Peste 100 de militari ajută la ridicarea celui de-al doilea astfel de spital, după cel inaugurat zilele trecute în Otopeni.

Astfel, județul Constanța va beneficia, în cel mai scurt timp, de o nouă facilitate medicală, cu aproximativ 55 de paturi, care va fi capabilă să trateze cazuri de COVID-19. Până în acest moment, au fost ridicate mai multe corturi, semn că operațiunea decurge foarte bine. Ministerul Apărării Naționale sprijină activ sectorul sanitar din Constanța, iar pentru acest lucru, militarii merită toată aprecierea noastră, a transmis prefectul George Niculescu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Biserica Ortodoxa din Cipru isi pune averea la dispozitia statului, pentru iesirea din criza Spagovene ce sui de asta ??
0
1
Muuuuie USR!!
2
1
Bai nene, in loc sa ne bucuram ca mai avem 55 de locuri dotate pentru pacienti cu probleme grave noi futem pisica pe aici, chiar nu avem un dram de minte? Hai sa recunoastem ca e un lucru bun, o sa vedem dupa ce facem mai departe
0
1
Samibagpulaintotimancatoriiderahat
1
1
Macar dupa ce trece toata nebunia asta, sa reparati in totalitate stadionul asta golanilor, ca ani la rand nu va interesat de acest stadion,baza sportiva, echipa, dar in situatii de genul asta a-ti stiut de el. Ce mortii matii de prefect nu ai facut la palatul copiilor?..ca este a lui strutinski,din cauza asta ce mortii matii nu i-ai dus la, topraisar, babadag in padure la unitatile militare
6
3
Sapaturile de ce le-ati facut? Va pregatiti si de altceva?
5
5
Cine mm te-a facut asa prost, ba? Te-a bascculat ma-ta invers si visezi schimbari de ip-uri,conturi?!!! Dobitocule, ocupa-te sa dai dislike-uri cum ti s-a poruncit!
10
3
Aveti grija sa nu vina si popa teodosie sa faca vreo biserica acolo, ca deja umbla masina prin oras cu megafone cu vesnica pomenire !
6
5
academia e in carantina. Nimeni nu are voie sa intre sau sa iasa din cauza unor diasporezi care au venit in camin din Italia. Lasati politica userei de nimic! in vremuri de criza nu se face politica, nu se critica guvernul! asta facem dupa! sa va fie rusine USRistilor!
5
9
Sa te pupe tataia!
7
3
Doamne fereste de un razboi. O tara de nimic.
6
7
Mai poti ma prostule?mai ia o pauza terminatule ca ai postat toata ziua fmm de sobolan.toata ziua cu iohanis si catu in gura stai.ai bagat vpn prostule?schimbi ip ul iti dai like singur comentezi de pe 10 conturi.cat de lesinat sa fi ma?vai de morti tai de distrus.devi penibil ba saracule,nimanui nu i pasa de politica in zilele astea.te n mm de distrus
7
12
Aproba si eu,ditai Academia marina cu inginerie si cazare de ce nu se foloseste plus cantina
4
7
Nu intelef de ce nu s-a folosit aala de sport a stadionului dwja dotata cu toalete vestiare ai electriciate si se face un spital de corturi De ce nuu se foloaeste academia de marina ex i ntitul de marina Mai gandeste cineva un tara asra???
7
8
Guvernul mandolina- caCatzu sa pregateasca ajutoarele sociale pentru diaspora lui Johannis revenita in tara. Din ce traieste diaspora revenita in Romania? A venit diaspora acasa cu lebede la pachet? Hai caCatzu imparte caCactzu sa ajunga la toti votantii PNL.
20
11

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369