REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se lucrează la locurile de joacă din Constanţa

Se lucrează la locurile de joacă din Constanţa

Replica API 31 martie 2020 | 00:00 880

După finalizarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii locurilor de joacă de pe șoseaua Mangaliei bl SM5, de pe aleea Dunării și din Piațeta Far, echipele de muncitori ale firmelor contractate de Primăria Municipiului Constanța s-au mutat la spațiul de joacă de pe aleea Albatros.

La fel ca și în cazul celorlalte spații, echipele de lucrători intervin în această perioadă asupra infrastructurii pentru ca în momentul în care sunt aduse echipamentele să poată fi montate. De jur împrejurul locurilor de joacă se amenajează alei care să faciliteze accesul în spațiu, se nivelează terenul, se împrejmuiește cu borduri locul în așa fel încât, la finalizarea tuturor lucrărilor, să fie asigurate toate condițiile pentru siguranța celor mici.

După finalizarea acestor lucrări vor fi montate echipamentele de joacă moderne, la standarde europene și apoi va fi turnat covorul de cauciuc antitraumă, multistrat pentru siguranța prichindeilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Firmele aflate sub aripa lui Fagabou au de lucru si au bani de la primarie, adica banii nostri.
0
1
bai fatalau idiotule , fa o pauza la umplut buzunarele proprii si ocupa-te cu banii din buget ptr combaterea pandemiei in oras !!!
4
1
Locul de joaca din Faleza Nord zona Libertatii,se afla la 5 metri de ghena de gunoi si miroase nasol,pentru copii care se joaca nu e ok.Trebuie mutata ghena de langa locul de joaca.
1
0
sa faceti locuri si pentru batrani,am vazut ca sunt foarte dornici sa foloseasca locul de joaca destinat copiilor
1
1
Acum cand "s a terminat" totul v ati gandit la copii?Penibili sunteti mereu dar de acum gata,se sterge tot!TOT CE ATI PROSTIT VOI CU VRAJALA VOASTRA DE PEDOFILI NU SE MAI APLICA DE LA MINE INCOLO!NU STIU CE ACORDURI ATI AVUT CU STRABUNII MEI DAR CU MINE N ATI VORBIT SI N AM SEMNAT NIMIC!ASA CA MULTA MUIE
2
1
bai da supusii primariei nu trebuiesc sa stea pititi in case,vad ca muncesc si-n mangalia fara nici un stres,nu tu masca sau manusi si par sa fie mai vioi ca in alte timpuri
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218